Zack planchet Linea mat 61,5 cm

Niet op voorraad
MOMENTEEL NIET BESTELBAAR
Dit product is momenteel niet bestelbaar.
Speciale prijs € 50,00 Normale prijs € 100,00
Geef uw mooiste parfumflessen en favoriete verzorgingsproducten een ereplaats in de badkamer, op het planchet Linea van Zack. Het planchet bestaat uit een plaat van helder glas en uit een behuizing van mat rvs. Lengte 61,5 cm. Het fraaie planchet maakt deel uit van de luxe designserie Linea mat met tal van praktische en vooral mooie accessoires. Daarmee creëert u thuis eenzelfde gevoel van luxe en comfort als in de mooiste hotels.

Dit product maakt onderdeel uit van de serie Linea. Deze serie is verkrijgbaar in hoogwaardig mat én spiegelglans roestvrijstaal. Voor producten die aan een (badkamer-)wand worden bevestigd zijn twee montagemogelijkheden, te weten:

  1. Schroefmontage: bevestiging met schroeven en pluggen. De bevestigingsmaterialen voor schroefmontage worden standaard bijgeleverd.
  2. Lijmmontage: bevestiging met lijm. De benodigde bevestigingsmaterialen voor lijmmontage zijn (1.) een afdekplaatje (te bestellen in een set van twee stuks) en (2.) de lijm zelf. Deze artikelen worden niet standaard bijgeleverd en dienen los bijbesteld te worden (zie onderstaand bij: Aanbevolen bijpassende producten voor dit artikel). Gelijmde producten hebben een draagvermogen tot wel 150 kg en zijn derhalve minstens even sterk als de klassiekere schroefmontage.
Meer informatie
SKU 106830
EAN code 4034398403859
Merk artikelcode 40385
Merk Zack
Materiaal Roestvrijstaal
Finish Gematteerd
Kleur Zilvergrijs
Serie Linea mat
Breedte 61,5 cm
Hoogte 3 cm
Diepte 13 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zack planchet Linea mat 61,5 cm