Zack handdoekstang zwenkbaar Linea spiegelglans

Niet op voorraad
MOMENTEEL NIET BESTELBAAR
Dit product is momenteel niet bestelbaar.
Speciale prijs € 69,00 Normale prijs € 138,00
Zelfs als u niet zoveel ruimte beschikbaar heeft in de badkamer, is er plaats voor deze handdoekstang Linea van Zack, uitgevoerd in fraai spiegelglans roestvrijstaal. Hij neemt immers nauwelijks ruimte in op de wand en is dus makkelijk in het kleinste hoekje te bevestigen. De houder biedt ruimte aan twee stevige, zwenkbare stangen waar u uw baddoeken royaal op kunt uithangen na een douche of bad. Tip: richt de toiletruimte en badkamer geheel in met de designserie Linea speigelglans en creëer zo thuis eenzelfde gevoel van luxe en comfort als in de mooiste hotels.

Dit product maakt onderdeel uit van de serie Linea. Deze serie is verkrijgbaar in hoogwaardig mat én spiegelglans roestvrijstaal. Voor producten die aan een (badkamer-)wand worden bevestigd zijn twee montagemogelijkheden, te weten:

  1. Schroefmontage: bevestiging met schroeven en pluggen. De bevestigingsmaterialen voor schroefmontage worden standaard bijgeleverd.
  2. Lijmmontage: bevestiging met lijm. De benodigde bevestigingsmaterialen voor lijmmontage zijn (1.) een afdekplaatje (te bestellen in een set van twee stuks) en (2.) de lijm zelf. Deze artikelen worden niet standaard bijgeleverd en dienen los bijbesteld te worden (zie onderstaand bij: Aanbevolen bijpassende producten voor dit artikel). Gelijmde producten hebben een draagvermogen tot wel 150 kg en zijn derhalve minstens even sterk als de klassiekere schroefmontage.
Meer informatie
SKU 107601
EAN code 4034398400254
Merk artikelcode 40025
Merk Zack
Materiaal Roestvrijstaal
Finish Spiegelglans
Kleur Chroom
Serie Linea spiegelglans
Lengte 45 cm
Hoogte 11,5 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Zack handdoekstang zwenkbaar Linea spiegelglans