Zack Atore badkamerserie

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zack Atore badkamerserie

Stijlvolle toiletaccessoires maken iedere badkamer of toilet helemaal compleet. Met de Atore badkamerserie van Zack kiest u voor design én topkwaliteit. De serie "Atore" is in 2017 geïntroduceerd en was meteen een groot succes. Dit komt met name door het zeer strakke en rubuuste uiterlijk van de producten, waardoor ze een zeer luxieuze en duurzame uitstraling hebben. Daarnaast is Atore een complete badkamerserie. Heb je een nieuwe of verbouwde badkamer of toilet? Dan is het wel zo handig dat je alle badkameraccessoires kunt kopen die perfect bij elkaar passen. De serie bestaat uit o.a.: handdoekhaakjes, handdoekstangen, toiletborstels, toiletrolhouders, douchemandjes, planchets.

Mat of spiegelglans roesvrijstaal

De gehele serie Atore is zowel in gematteerd roestrvrijstaal als in spiegelglans roestvrijstaal verkrijgbaar al naar gelang uw voorkeur. Houdt er rekening mee dat spiegelglans ook echt een spiegeleffect heeft. Je kunt er jezelf in terugzien. Daarentegen is het super chique en komt het meer in de buurt van de kleur chroom van de meeste sanitaire producten zoals wastafelkranen.  

Bevestigen zonder boren

De producten uit de Atore serie worden geleverd inclusief schroefbevestigingsmateriaal. De producten die op de wand gemonteerd moeten worden kunnen echter ook geplakt worden, zodat boren niet meer noodzakelijk is. Niet stevig? Zeker wel! Mits goed gelijmd, is er geen verschil in stabiliteit tussen schroefmontage of montage met lijm. Gebruik wel de originele lijmmontage sets die door Zack zijn uitgegeven.

Alle voordelen van Zack's Atore serie op een rij:

  • Complete serie voor elke badkamer of toilet.
  • Zeer robuuste en stijlvolle vormgeving
  • Verkrijgbaar in mat en spiegelglans roestvrijstaal
  • Geschikt voor schroefmontage én lijmmontage.