XLBoom Wijn & Bar

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom Wijn & Bar

De bedrijfsfilosofie van Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert is om een praktisch, intelligent en kwalitatief ontwerp te creëren. XLBoom produceert een lichtgewicht ontwerp, attent op de behoeften van modern, maar niet pretentieus, minimalistisch, slim en origineel. De Wijn en Bar producten van XLBoom hebben een hedendaagse robuuste look. Het lijkt net alsof je naar moderne kunst aan het kijken bent. Omdat elk van de producten met de hand worden gemaakt krijgen ze een eigen karakter en hierdoor is elk product uniek. Alle wijnrekken tot koelers worden geproduceerd op verscheidende plekken in België en worden altijd door en voor XLBoom geproduceerd. De gehele wijn & bar collectie sluit op elkaar aan zowel als in vorm als in kleur. Dus elke kamer kan hierdoor opfleuren en een moderne robuuste look krijgen. 

Top 3 bestsellers van XLBoom Wijn & Bar:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

XLBoom Wijn & Bar zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom wijn & bar zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van  XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.