XLBoom Siena Frame

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom Siena Frame

De fotolijst Siena combineert op subtiele wijze rubberwood met acryl. Hierdoor straalt deze fotokader een natuurlijke klasse uit. Wat de afwerking betreft, kunt u kiezen tussen white, coffee bean en warm timber. Siena Frame is beschikbaar in 4 verschillende formaten. Pronk met uw foto van het jaar in de XL Boom Siena Frame! Het frame wordt gekenmerkt door een interessante combinatie van materialen. Een heldere acrylplaat en een frame van rubberhout maakt dit eenvoudig, Maar toch ook een verfijnd ontwerp die perfect om uw dierbare herinneringen past.

Top 3 bestsellers van XLBoom Siena Frame:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van  XLBoom Siena Frame op een rij:

  • beschikbaar in 4 verschillende formaten
  • combineert op subtiele wijze rubberwood met acryl
  • straalt een natuurlijke klasse uit
  • verfijnd ontwerp die perfect om uw dierbare herinneringen past
  • een frame van rubberhout

XLBoom Siena Frame zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom Siena Frame zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.