XLBoom Rondo

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom Rondo

Gefascineerd door verrassende details richt hij zich op het ontwerpen van producten die duurzaamheid bieden door hoogwaardige materialen te gebruiken in een slimme en duurzame constructie. Allereerst moet elk object niet alleen een probleem oplossen, maar ook een emotionele band creëren met de consument. XLBoom ontwikkelde samen met Sascha de Rondo-collectie.

XLBoom Rondo-collectie zorgt ervoor dat uw professionele of thuisevenement soepel verloopt. Vervaardigd uit handgesmeden roestvrijstaal geeft de hele collectie een robuust exclusief gevoel aan uw interieur. De verscheidende kleuren zijn aangenaam te combineren waardoor er een harmonie tussen de verschillende producten ontstaat van Rondo. 

Rondo Ice Tong and bucket 

Voeg wat extra snufje stijl toe aan uw huis- en tuinfeestjes met de dubbelzijdige Rondo ijsemmer  en ijstang. Deze elegante roestvrijstalen accessoires, ontworpen door Sascha Sartory, zijn verkrijgbaar in zacht koper en zwart.

Rondo Wine cooler 

Een perfect gedekte tafel, overheerlijk eten en dito wijn vragen nu eenmaal om elegante accessoires. De wijnkoeler Rondo is er daar een van. Hij werd ontworpen door Sascha Sartory en is beschikbaar in 2 intrigerende kleuren. De Rondo Wine cooler is vervaardigd uit roestvrij staal. 

Rondo Wine and Party bucket 

Of er nu een intiem diner met vrienden op het menu staat, of een groot feest: wijnkoeler en partykoeler komen steeds van pas. Deze designs, vervaardigd uit roestvrij staal en beschikbaar in 2 levendige kleuren, zijn ontworpen door Sascha Sartory. 

De Rondo Trays komen niet alleen van pas tijdens een feest, het zijn ook decoratieve objecten voor elke dag. De dienbladen, ontworpen door Sascha Sartory, zijn beschikbaar in 2 verschillende maten en kleuren.

De gracieuze Rondo Tray table is de perfecte aanvulling op XLBoom’s Rondo-collectie. Dit multifunctioneel object, van de hand van designer Sascha Sartory, kan gecombineerd worden met andere Rondo-objecten maar komt ook alleen tot z’n recht. Dit elegante accessoire is beschikbaar in 2 formaten in zowel soft copper als black.

Top 3 bestsellers van XLBoom Rondo:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van  XLBoom Rondo op een rij:

  • Robuuste uitstraling 
  • Handgemaakt
  • Geproduceerd in België
  • Ontworpen door de beste Belgische designers
  • Modern maar tijdloos design
  • Ontworpen voor thuis of professionals

XLBoom Rondo zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom Rondo zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Sacha Sartory