XLBoom Prado

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom Prado Frame

Verwacht het onverwachte. De niet alledaagse, diepe lijst van de Prado Frame doet op het eerste zicht niet vermoeden dat dit prachtig interieurobject een fotokader is. Deze functionele must have komt helemaal tot zijn recht in een modern en warm interieur. Deze fotokader is met de hand vervaardigd uit rubberwood. Het Prado Frame maakt deel uit van een ruime collectie kaders en spiegels, wat een overvloed aan keuzes laat. Met zijn diepe frame. De schuine randen geven het beeld een extra dimensie. Selecteer 1, 3, 4 of 5 van uw favoriete fotos. Het frame kan zowel portret en landschap staan.

Top 3 bestsellers van XLBoom Prado Frame:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van  XLBoom Prado Frame op een rij:

  • Meer dan een fotolijst 
  • Met de hand vervaardigd
  • vervaardigd uit rubberwood 
  • Variënde kleuren 
  • maakt deel uit van de ruimte

XLBoom Prado Frame zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom Prado Frame zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.