XLBoom Pico

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom wijnrek Pico

Dit is Pico XLBooms innovatieve wijnrek. Dit object is zorgvuldig met de hand gemaakt en daardoor uniek. U kunt de Pico-wijnrekken eindeloos combineren om zo tot een interieurobject op maat te komen. Alle rekken in elke uitvoering past in elkaar en zorgt er dus voor dat u met alle opties uw ultieme wijnrek kunt samenstellen. Dit rekje is zowel verkrijgbaar in copper, black als brass voor 3 ,  6 of 15 flessen. Het simplistische design is zo eenvoudig dat uw wijnflessen lijken te zweven maar ze zijn tegelijkertijd net zo stabiel dat een stoot uw wijnflessen niet zal laten verroeren. Dit is te danken aan de honingstructuur die verwerkt die de stabiliteit van uw wijnflessen zal garanderen.

Top 3 bestsellers van XLBoom Pico:

Zoekt u een stijlvol cadeau voor uzelf of iemand anders? Kijk dan eens naar de top 3 bestverkochte wijnrekkken uit de collectie Pico:

Alle voordelen van  XLBoom Pico op een rij:

  • De individuele wijnrekken kunnen een groter wijnrek vormen
  • De honingstructuur zorgt voor stabiliteit 
  • Minimalistisch design 
  • handgemaakt
  • made in Belgium 
  • ontworpen door de beste ontwerpers uit België

XLBoom Pico zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom Pico zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.