XLBoom Moon

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom Moon

XLBoom houdt van deze schalen, tot aan de maan en terug! Deze schone Moon-kommen zijn multifunctioneel en zijn zowel beschikbaar in black als brass. Een pittig interieurobject dat elke kamer nieuwe leven inblaast. Moon is beschikbaar in 3 verschillende formaten.Welke maat past het beste bij uw interieur? Er is keuze uit een kleine of middelgrote om wat hapjes serveren of ga voor de echte eye-catcher! Met het prachtige hand gehamerd design geeft het uw interieur een nieuwe boost.

Top 3 bestsellers van XLBoom Moon:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van  XLBoom Moon op een rij:

  • Eye Catching 
  • Een uniek object die uitblinkt van de rest van uw tableware 
  • Hand gehamerd 
  • Uniek reliëf 

XLBoom Moon zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom Moon zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.