XLBoom Low

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom Low Tray

Bij het uitbreiden van onze XLBoom-dienbladcollectie, kozen we voor een elegant paar. Low Tray is een set van 2 eenvoudige maar elegante trays. Kies een vorm die bij uw stemming past: rechthoekig, vierkant of rond. Is er een meer stijlvolle manier om kaarsen te plaatsen, decoratieve objecten te tonen of een ontbijt op bed te serveren? De Low Tray komt telkens in een set van 2 en is beschikbaar in zowel white, coffee bean als ash. Elk dienblad is vervaardigd uit MDF, bedekt met een laagje essenhout. Low Tray is een set van 2 eenvoudige maar elegante trays. Kies een vorm die bij u past: rechthoekig, vierkant of rond. Wat is een meer stijlvollere manier om kaarsen te houden, decoratieve objecten te tonen of ontbijt op bed te serveren?

Bij het uitbreiden van onze XLBoom-dienbladcollectie, kozen we voor een elegant paar. De Low Tray komt telkens in een set van 2 en is beschikbaar in zowel white, coffee bean als ash. Elk dienblad is vervaardigd uit MDF, bedekt met een laagje essenhout.

Verkrijgbaar in 3 verschillende afwerkingen: zwart, wit en eiken. Voor welke combinatie gaat u?

Top 3 bestsellers van XLBoom Low Tray:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van  XLBoom Low Tray op een rij:

  • Aanvulling voor decoratie 
  • Hoogwaardige handgemaakte dienbladen 
  • Massief hoogwaarig hout 
  • Komen in sets van 2

XLBoom Low Tray zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom Low Tray zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.