XLBoom Kleinmeubelen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom Kleinmeubelen

De kleinmeubelen van Xlboom bestaan uit twee varianten; de Corona-trolley en de Metro Coffee Table die allebei een totaal eigen karakter bezitten. 

Sascha Sartory creëerde een elegante en lichte Corona-trolley in zwart, wit en onze zomerse kleuren. Samen met de XL-versie van de sierlijke Lys brengt hij je ongetwijfeld in de zomergeest. Voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.

De Metro Coffee Table past niet alleen perfect bij je bank; het is ook de ideale opslagruimte voor uw tijdschriften. Dit object is met de hand gemaakt van onbehandeld rubberwood. De Metro-salontafel is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren: wit, zwart en hout en is afgewerkt met matzwarte metalen poten.

Top 3 bestsellers van Kleinmeubelen:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

XLBoom Kleinmeubelen zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom kleinmeubelen zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van  XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.