XLBoom Gavi

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom Gavi

Of u nu af en toe een wijnliefhebber bent of een echte verzamelaar, XLBoom heeft een stijlvol en handig ontwerp voor uw wijncollectie bedacht. Maak kennis met XLBooms wijnrek Gavi. Het is er in twee soorten: een klein formaat om vijf flessen op te slaan en een grotere om 15 flessen op te bergen. Proost! Ontworpen door XLboom, Gavi is een wijnrek gemaakt van metaal, in zwart of messing. Door het moderne en functionele ontwerp wordt het een leuke oplossing om een kleine persoonlijke slijterij te creëren.

Het Gavi wijnrek van XLBoom maakt indruk met zijn uitzonderlijke ontwerp met afgeronde vierkanten, waarin wijnflessen een veilige en stabiele opslagplaats vinden. Het schap is zo decoratief dat het open kan staan in de eetkamer, woonkamer of keuken en niet verborgen hoeft te zijn in de kelder of in de berging. Het Gavi wijnrek van XLBoom  kan zowel horizontaal als verticaal worden geplaatst.

Top 3 bestsellers van XLBoom Gavi:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van XLBoom Gavi op een rij:

  • Elegant opvallend design 
  • Alleenstaand ook een prachtig product
  • Varianten voor verschillende wijndrinkers
  • Simplistisch 
  • Stabiele ligging voor de flessen
  • tijdloos design

XLBoom Gavi zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom Gavi zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van XLBoom Gavi dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.