XLBoom Fotolijsten

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Fotolijsten

 Zelfs de kleinste items zijn van groot belang voor XLBoom. Een perfecte balans tussen de inspirerende en praktische, functionele accessoires en spiegels completeren de collectie. Het gaat niet om gepolijste perfectie, maar om 100% vakmanschap.

In de loop der jaren heeft XLBoom een belangrijke plaats op de markt veroverd met originele, hoogwaardige fotolijsten. De zorgvuldig gekozen materialen en strakke lijnen geven ze een schoon en origineel ontwerp en een luxueus en tijdloos karakter. De meeste frames zijn gemaakt van hout en glas of van hoogwaardig acryl. De gehele collectie wordt professioneel met de hand vervaardigd met de grootste zorg. Aangezien hout een natuurlijk product is, kunnen er in deze producten kleinschalige defecten aanwezig zijn. Dit resulteert in een uniek, exclusief en origineel object. Een slim levend object.

Top 3 bestsellers van XLBoom fotolijsten:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

  • fotolijst Prado Frame Multi Photo 4 zwart
  • fotolijst Image Frame multi 15 zwart
  • fotolijst Prado Frame (3) 10x15 hout
  • XLBoom fotolijsten zakelijk bestellen?

    Wilt u grotere aantallen XLBoom fotolijsten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

    Zoekt u product van  XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.