XLBoom Floating Box

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Floating Box

De Floating Box is perfect om een knap ‘window effect’ te creëren, zeker wanneer uw foto iets kleiner is dan het kader. Deze fotolijst is vervaardigd uit behandeld hout en met de hand gemaakt. Om een foto in de lijst te plaatsen moet u het staafje onderaan de lijst eruit halen. Vervolgens verwijdert u het glas en plaatst de foto ertussen. De Floating Box kan zowel gebruikt worden in portret- als landschapsformaat. Hoewel dit lijstje er op zijn best uitziet met vierkante afbeeldingen, misstaan andere formaten zeker niet. The Square Floating Box kan niet worden opgehangen. Naast deze houtkleurige uitvoering is de Square Floating Box ook verkrijgbaar in zwart en wit.

Top 3 bestsellers van XLBoom Floating Box:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van  XLBoom Floating Box op een rij:

  • Hoeft uw foto's niet meer te knippen
  • Geeft volledige focus op de foto
  • Makkelijk verwiselbaar door het schuifsysteem 
  • Geeft uw foto's een zwevende look
  • Geef de foto nog meer diepte door het uitstekende kader
  • Laat uw foto centraal staan

XLBoom Floating Box zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom Floating Box zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.