Wandklokken

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Karlsson wandklok Colour Clock selfish mirror
    Speciale prijs € 44,70 Normale prijs € 149,00

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wandklokken digitaal en analoog

5cc biedt een uitgebreide selectie wandklokken met elk een unieke uitstraling. Van klassiek tot modern design 5cc heeft het in huis. Neem de tijd en kijk rustig door onze online catalogus. En lees gerust de vesrschillen tussen de verscheidende klokken. 

Digitaal of analoog: ten eerste moet je beslissen of je een digitale klok wilt, of een analoge klok met een minutenwijzer, een uurwijzer en meestal een tweede hand. Zowel traditionele digitale als analoge klokken moeten handmatig worden ingesteld. De uitzondering hierop is een atoomklok, die meestal in een digitaal formaat wordt geleverd en kan worden gemaakt om zichzelf in te stellen volgens de tijdzone waarin deze zich bevindt.

Tikken of stil: als je de uitstraling van een analoge klok verkiest, moet je rekening houden met de hoeveelheid ruis die je bereid bent te verdragen. Terwijl sommigen vinden dat het tikken van een klok rustgevend is, vinden anderen elke tik irritanter dan de vorige. Als dit het geval is, maar je houdt nog steeds van het uiterlijk van een traditionele wijzerplaat, dan is een stille of niet-tikkende analoge klok de keuze voor jou. Zelfs als het geluid je niet helemaal irriteert, kan een stille klok ideaal zijn voor plaatsen die je rustig wilt, zoals de slaapkamer.

Nauwkeurigheid en levensduur van de batterij: een klok is slechts zo goed als de tijd die deze in stand houdt, dus een klok die niet klopt, zal je niet helpen. Als je het type persoon bent dat de tijd volgt met het woord 'scherp', kun je de nauwkeurigheid van de atoomklok waarderen. Dit type klok is het meest nauwkeurig, omdat het een elektronische frequentie gebruikt om te synchroniseren met de Amerikaanse atoomklok. De levensduur van de batterij speelt ook een rol bij de nauwkeurigheid. Een lange levensduur van de batterij is ideaal, dus je hoeft de klok niet van de muur af te halen om de batterijen te vervangen en de tijd herhaaldelijk in te stellen.

Top 3 bestsellers van Stelton Emma:

Zoek je een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!