Huishoudelijk

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Huishoudelijke accesoires 

5cc heeft een brede selectie huishoudelijke accesoires voor je opgesteld die behoeftes bevredigd uit elke prijscategorie. Ga voor exclusieve klasse door het aanschaffen van het Decor Walther afvalbakje met swingdekseltje Stone BEMD mat van Decor Walther die je elke dag weer zou verbijden. Of ga voor toegankelijke luxe door het aanschaffen van een pedaalemmer van Blomus die een badkamer doet opleven. Alle huishoudelijke accesoires bij 5cc zijn geselecteerd met de fylosofie om elegante luxe op elke schaal naar zijn publiek te brengen. De fout die veel mensen maken is het aanschaffen van een prachtige nieuwe huisdecoratie en het liggen op de accesoires waardoor de inrichting niet tot zijn recht komt. Dit lost 5cc op met producten zoals de vaatdoekhouder antraciet van Magisso die uw wasbak overzichtelijk maakt en het een uitstekende klasse geeft. De hoekpapierbak van Decor Walther mengt zich in de omgeving en geeft gelijk een geweldige look aan de hele ruimte.

Afval scheidingsprullemand

Ga bewust om met je afval door het aanschaffen van de afvalemmer van Simplehuman die je gemakkelijk jouw afval laat scheiden zodat je jouw steentje kan bijdragen.

Design rookmelders

Hoe belangrijk een rookmelder voor een ruimte ook is, normaal gesproken is het een afkeer voor het oog. Dit wordt opgelost door de rookmelders van Jalo Helsinki die de ruimte elegant accentueren. De unieke speelse designs zijn eye catchers in plaats van afkerende apparaatjes.  

Elegante wasrekken

Nergens als in Zweden zijn wasrekken zo gelieft deze traditie wilt Born in Sweden ook mee geven aan de Nederlanders door de beste kwaliteit te brengen. Wanneer je klaar bent met afwassen is het een genot om je vaat even te laten drogen op de meest luxe manier in het Born in Sweden afwasrek Lilly zwart. Deze details maken elke dag een stukje mooier!