WMF Vitalis

Geen producten gevonden voor deze selectie.

WMF Vitalis collectie online

Een aroma-steamer maakt van het koken bijna een spa-ervaring: ingrediënten behouden hun volle aroma, het werk van koks wordt gemakkelijker gemaakt. De stomer is een gesloten systeem voor de kookplaat. Vul het rechthoekige onderste deel met een kleine hoeveelheid water of bouillon en leg de ingrediënten naast elkaar op het stoomrek. Een glazen deksel zorgt voor een luchtdichte afdichting op de kleine stoomkoker, terwijl de geïntegreerde thermometer de temperatuur betrouwbaar meet. Nu kunt u een pauze nemen. Wanneer het water begint te borrelen, stijgt de stoom. Vis, vlees en groenten koken zonder in contact te komen met het water. WMF Cook Assist; de optionele digitale kookassistent die wordt aangestuurd door een app, gebruikt een sensor om de binnentemperatuur te controleren en geeft aan wanneer alle ingrediënten perfect zijn gaar. WMF-steamers zijn gemaakt van roestvrij roestvrij staal, zijn voorzien van coole handvatten en hebben een universele TransTherm-voet.

Unieke kookervaring door uitmuntend design

Voor de WMF Vitalis-serie liet ontwerper Peter Ramminger zich inspireren door ovenrekken. Hoewel dit een deel van zijn taak voltooide, namelijk om roosters functioneler te maken, bleef hij nog steeds de uitdaging om ze innovatiever te maken. Gelukkig bedacht tv-kok Johann Lafer het briljante idee om een thermometer in het glazen deksel op te nemen om de temperatuur te regelen zonder het deksel op te tillen. De WMF Vitalis-serie omvat een braadpan en een aroma-steamer in verschillende uitvoeringen. De roestvrijstalen braadpan met glazen deksel is ideaal om bruin te worden en te stoven op de kookplaat of voor stoofschotels in de oven. De geurstoomtoestellen gemaakt van easy-care Cromargan zijn ontworpen als kleine stoommachines. Terwijl de vloeistof kookt beneden, koken de ingrediënten in de opstijgende stoom erboven. Voor eenpersoonshuishoudens heeft WMF de 3,5-liter WMF Vitalis Compact ontwikkeld, ideaal voor kleine porties. Aromasteamers worden geleverd met een conventioneel deksel of een deksel met een siliconen afdichtingsring. Bijpassende accessoires zijn onder andere stomen rekken, steamer inserts en twee verschillende porseleinen schaaltjes voor kleine groenten, puddingen en vlaaien. Alle WMF Vitalis-producten zijn voorzien van coole handvatten en een universele TransTherm-basis en kunnen in de vaatwasser worden gereinigd.

Top 3 bestsellers van WMF Vitalis:

Zoekt u een stoompan die zich kan meten met de allerbeste in de markt? Bekijk dan onderstaande toppers die in de loop der jaren het meeste zijn verkocht:

Alle voordelen van WMF Vitalis op een rij:

  • Inclusief verwijderbare thermometer voor perfecte kookcontrole. 
  • Zonder thermometer vaatwasser en oven veilig tot 180 ° C. Veelzijdig te gebruiken als stoomkoker en brander. Gezond koken voor moderne en bewuste voeding. Glazen deksel met siliconenrand voorkomt het ontstaan van condens in het kookgedeelte. Vaatwasser en oven veilig tot 180 ° C.
  • WMF-pannen zijn geschikt voor alle soorten fornuizen, inclusief inductie.
  • TransTherm-Allherdboden: gepatenteerde bodemconstructie met gelijkmatige warmteverdeling en uitgebreide warmteopslag voor energiezuinig koken.
  • Materiaal: Cromargan Roestvrij staal roestvrij 18/10 
  • vaatwasmachinebestendig, gemakkelijk te reinigen, ovenbestendig, smaak- en zuurbestendig.
  • Ontwikkeld in Duitsland.

WMF Vitalis zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen WMF Vitalis glaze zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van WMF dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel WMF dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

WMF Vitalis designer