WMF Thermoskannen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

WMF thermoskannen

Ze kunnen tegen een stoot! Impulse-collectie thermische kannen garanderen dat dranken warm of koud blijven - ongeacht de buitentemperatuur. De hoogwaardige glas isolatiekern houdt koffie warmer dan 70 ° C, zelfs na 12 uur. De volledig lekvrije automatische en twist-action doppen zorgen voor spat en druipvrij gieten. Het prijswinnende ontwerp combineert een modern design met trendy kleuren en metalen accenten. De collectie kan ook perfect worden gecombineerd met de CoffeeTime- en TeaTime-collecties van WMF.

Top 3 bestsellers van WMF thermoskannen:

Zoekt u thermoskan die zich kan meten met de allerbeste in de markt? Of zoekt u een stijlvol cadeau? Dan is een thermoskan van WMF zeker een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Zoekt u thermoskannen van andere merken? Kijkt u dan naar de overzichtspagina van alle thermoskannen uit onze collectie.

WMF thermoskannen zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen WMF thermoskannen zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van WMF dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel WMF dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.