WMF Profi Plus

Geen producten gevonden voor deze selectie.

WMF Profi Plus keukenhulpen

Met de Profi Plus-serie van WMF beschikt u over een team van experts. Of u nu de spatel, garde, groenteschiller of knoflookpers gebruikt, elke gadget is een professional in zijn vakgebied.

In het assortiment van WMF vindt u meer dan 100 keukengadgets. Ongeacht het voorbereidende werk dat u wilt doen, u vindt geheid de perfecte tool uit de serie Profi Plus. Alle gadgets hebben een gestandaardiseerd ontwerp dat er goed uitziet in moderne keukens. De artikelen van Cromargan® roestvrijstaal zijn met zorg vervaardigd, zijn waterdicht en kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. En wanneer u ze niet gebruikt, kunnen ze netjes worden opgeborgen op de keukenrail, zodat ze altijd bij de hand zijn. Gemak dient de mens bij Profi Plus; daarom is er ook een handige keukenbestekset inclusief ophangrail

Alle voordelen van WMF's Profi Plus serie op een rij:

  • Complete serie voor elk keukenhulpmiddel.
  • Specialisten voor lastige taken.
  • Gestandaardiseerd ontwerp.
  • Gemaakt van Cromargan® roestvrijstaal 18/10.
  • Nauwkeurig vakmanschap, waterdicht.
  • Geschikt voor de vaatwasser.

WMF Profi Plus zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen WMF Profi Plus producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van WMF dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel WMF dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.