WMF Perfect

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. WMF dekselgreep voor snelkookpan Perfect Plus
  Speciale prijs € 34,98 Normale prijs € 69,95

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

WMF Perfect snelkookpannen

Koken in een snelkookpan is de moderne, snelle en gezonde manier om te koken. De extreme druk en hoge temperaturen verminderen de conventionele kooktijden tot 70 procent - terwijl u ongeveer 50 procent energie bespaard. Voorzichtig koken houdt de meeste vitaminen, mineralen en voedingsstoffen in stand, waardoor voedsel voedzaam en smakelijk blijft. Praktisch: snelkookpannen zijn ideaal voor het bereiden van vrijwel alle soorten voedsel - van groenten, vlees en vis, tot granen en peulvruchten, tot soepen en stoofschotels. Zelfs speciaal dieet of babyvoeding blijkt geweldig te bereiden te zijn met de snelkookpannen. De snelkookpan maakt ook indruk met zijn eenvoudige bediening en veiligheidsvoorzieningen. Kortom: het is een onmisbare allrounder.

De volledige WMF Perfect serie

WMF Perfect is de klassieker onder snelkookpannen. Het maakt al vele jaren integraal deel uit van het WMF-assortiment - en niet zonder reden. Het klassieke ontwerp is tijdloos, de functionaliteit is state-of-the-art. Zoals alle andere hogedrukpannen van WMF, is het gemaakt van Cromargan, waardoor het roestvrij, gemakkelijk in onderhoud en onverwoestbaar is. De grote kookindicator zorgt voor een eenvoudige bediening, de precieze vulling binnenin de schaal en de afneembare handgreep zijn eenvoudig te reinigen. En alsof dat nog niet genoeg is: dankzij de universele basis van TransTherm is de WMF Perfect geschikt voor alle soorten kookplaten, inclusief inductie. Snelkookpannen in de WMF Perfect-serie zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten en in sets van twee.

WMF Perfect Ultra

De WMF snelkookpan trekt de aandacht met zijn futuristische ontwerp. Bediend door slechts een paar handbewegingen. Nadat het fornuis is gesloten, kunt u alle instellingen aanpassen met de alles-in-één knop op het handvat: openen / sluiten, voorselectie van het kookniveau, stoomontluchting. Het zachte stoomafgiftesysteem zorgt ervoor dat het fornuis altijd veilig kan worden geopend. Zoals met alle WMF-snelkookpannen, kunt u de hendel volledig verwijderen om te reinigen. De Cromargan potten hebben een binnenschaal en een universele basis van TransTherm. Een geïntegreerde verwijderbare timer geeft een visueel en hoorbaar signaal wanneer het voedsel precies goed gaar is. Verkrijgbaar in 2 maten, als een pan en als een tweedelige set.

De snelkookpan "WMF Perfect Pro"

Snel koken in een snelkookpan bespaart u niet alleen tijd - het is ook een gezonde manier om te koken. Met de "WMF Perfect Pro" kun je voedsel snel en op een manier bereiden die de vitamines behoudt, want stomen is de zachtste kookmethode. Omdat ingrediënten hun natuurlijke smaak behouden en minder zout nodig is voor het kruiden, is de snelkookpan ook geschikt voor het bereiden van babyvoeding en voedingsmiddelen voor speciale diëten. Dankzij de kortere bereidingstijden (tot 70%) bespaart u niet alleen tijd - waardoor u meer tijd heeft om van uw culinaire creaties te genieten - maar verbruikt u ook minder energie.


Met zijn dynamische ontwerp, beproefde, veilige technologie, eenvoudige reiniging en eenvoudige bediening laat de "WMF Perfect Pro" niets te wensen over. Het belangrijkste bedieningselement is de Alles-in-één-bedieningsknop op de handgreep van het deksel, die alle functies bestuurt. Dit wordt gebruikt de gewenste drukinstelling te selecteren en het fornuis opnieuw te openen. Absolute veiligheid is gegarandeerd dankzij de zachte stoomafgifte. De snelkookpan heeft ook een universele TransTherm-basis (geschikt voor alle typen kookplaten, inclusief inductie). Het is uitgerust met een binnenschaal voor nauwkeurige dosering, vlambeveiliging op de steel en de handgreep, een duidelijke kookindicator en twee drukinstellingen. Het reinigen van de snelkookpan is ook uiterst eenvoudig: gewoon de hendel volledig verwijderen en afspoelen onder stromend water. Zowel de pan als het deksel zijn vaatwasmachinebestendig. U kunt zelfs complete maaltijden bereiden in de "WMF Perfect Pro" met behulp van de verschillende inzetstukken.

De snelkookpan "WMF Perfect plus"

De snelkookpannen in deze collectie combineren bewezen technologie met een modern design. De bedieningselementen bevinden zich in het handvat, de ringen op de doorzichtige kookindicator tonen de verschillende instellingen en het restdrukveiligheidsmechanisme en dankzij de vlamvertragende handgreep aan de pot en zijkant is WMF Perfect Plus ook geschikt voor gebruik op een gaskookplaat. Roestvrij Cromargan beschermt de potten tegen beschadiging en zorgt voor een lange levensduur. Eenvoudig te bedienen en voorzien van een TransTherm universele basis, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik op alle typen kookplaten, zijn deze pannen ongecompliceerde keukenmetgezellen. Het reinigen van de snelkookpan is ook uiterst eenvoudig: verwijder gewoon de hendel en spoel onder stromend water af en plaats het deksel en de pan in de vaatwasser. WMF Perfect Plus snelkookpannen zijn verkrijgbaar in vijf verschillende maten en als stapelbare tweedelige sets.

Top 3 bestsellers van WMF perfect:

Zoekt u een snelkookpan die zich kan meten met de allerbeste in de markt? Dan is een snelkookpan uit de WMF Perfect serie een heel goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Alle voordelen van WMF Perfect op een rij: 

 • Door de TÜV geteste veiligheid: automatische stoomontlasting en resterende drukveiligheid zorgen voor veiligheid bij het openen. 
 • Made in Germany - Premiumkwaliteit, in eigen beheer geproduceerd in Duitsland. 3 jaar garantie op alle WMF snelkookpannen.
 • Maten aan de binnenkant maakt het meten van hoeveelheden eenvoudiger. 
 • Kleurgecodeerde gaarheidsindicator. 
 • 2 vaste instelbare kookinstellingen (110 ° C / 119 ° C). Met één hand bediening van het kookniveau voor eenvoudige bediening. 
 • Afneembare dekselhandgreep voor eenvoudige en eenvoudige reiniging. Onderhoudsvrij ventielsysteem.
 • vaatwasmachinebestendig, gemakkelijk schoon te maken
 • smaak- en zuurbestendig.
 • Pan en deksel vaatwasmachinebestendig. 
 • Afdichtring en dekselhandgreep: handwas.
 • Geschikt voor alle soorten pitten, inclusief inductieovens.
 • Gepatenteerde bodemconstructie met gelijkmatige warmteverdeling en uitgebreide warmteopslag voor energiezuinig koken.

WMF Perfect zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen WMF producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van WMF dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel WMF dealer sinds 2012. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.