WMF Lounge

Geen producten gevonden voor deze selectie.

WMF Lounge

Begin de dag goed met onze Living Lounge-manden: de prachtige manier om brood, broodjes en croissants te presenteren. De delicate draadconstructie voegt vintage charme toe aan de gepolijste en matte roestvrijstalen manden, waardoor fruit en zoete lekkernijen bijna lijken op designerobjecten. De manden zijn zelfs opvallend, zelfs leeg. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende maten en diepten met een diameter van 13 tot 26 centimeter. Gemaakt van Cromargan. Ze zijn zeer robuust en kunnen in de vaatwasser worden gereinigd. De serie omvat ook kandelaars met drie en vijf kaarsen.

Top 3 bestsellers van WMF Lounge:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan is WMF lounge een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Alle voordelen van WMF lounge op een rij:

  • Producten vervaardigd uit 160 jaar ervaring
  • Hoogwaardige materialen die jaren mee zullen gaan 
  • Complimentaire product lijn
  • Mengt in meerdere interieurs

WMF Lounge zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen WMF lounge producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van WMF dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel WMF dealer sinds 2012. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.