Stelton Thermoskannen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stelton Thermoskannen

Eric Magnussen Thermoskannen

Natuurlijk Scandinavisch - de klassieke EM77-kruik blijft een van de bestverkopende ontwerpen van Stelton. Met de gepatenteerde kantelbare bovenkant van de vacuümkan kunt u met slechts één hand serveren. Het heeft ook een handige schroefdop, waardoor het ideaal is voor gebruik onderweg. De nieuwe EM77-kleuren van deze lente zijn geïnspireerd op de eerste tekenen van de lente, laten gedachten afdwalen naar Scandinavische avonden aan de zee, en zandstranden met zachte zomerbriesjes.

Thermoskan Emma 

De revolutionaire vacuüm theekan, in gelakt roestvrij staal met stalen inzetstuk en ingebouwde theefilter, zet nieuwe normen voor het zetten van thee. Een enkele draai sluit het ingebouwde slimme filter, dat het brouwproces stopt wanneer de thee de juiste sterkte heeft bereikt. Emma valt onder Danish Modern 2.0 en is geïnspireerd op de gouden tijd van het Deense design in de jaren 50 en 60. Elk item is een nieuwe interpretatie van deze iconische epoke. Innovatief met strakke lijnen.

Top 3 bestsellers van Stelton thermoskannen:

Zoekt u thermoskan die zich kan meten met de allerbeste in de markt? Of zoekt u een stijlvol cadeau? Dan is een thermoskan van Stelton zeker een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Stelton thermoskannen zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Stelton thermoskannen zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Stelton dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Stelton dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.