Stelton Emma

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stelton Emma

De Emma-collectie van Stelton, met zijn eenvoudige en elegante lijnen, is het een mooie aanvulling op elk aanrecht of eettafel. Of u nu aan het tafelen bent voor een brunch of een afternoontea, de op de jaren 50 geïnspireerde designtaal en het Noordse ton sur ton kleurenpalet, creëren een harmonieuze expressie. De combinatie van steengoed en gelakt metaal met details van beukenhout past perfect in het moderne huis. Ontworpen door het Deense duo Holmbäck Nordentoft.

Holmbäck Nordentoft

Sebastian Holmbäck (1971) en Ulrik Nordentoft (1974) ontmoetten elkaar op de Danish Design School, waar ze beiden studeerde. Bijna 10 jaar na hun afstuderen richtten ze de HolmbäckNordentoft-studio op. Hun gemeenschappelijke achtergrond, en de basis voor al hun werk, is esthetiek. De studio werkt met een breed scala aan ontwerpruimtes, waaronder interieurontwerp, meubels, verlichting, industrieel ontwerp en productontwerp, waar zij hun primaire focus op hebben.

Top 3 bestsellers van Stelton Emma:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Stelton Emma op een rij:

  • Scandinavisch design 
  • Top materialen 
  • Duurzaamheid
  • Tijdloos
  • Strakke lijnen
  • Aanvullende collectie

Stelton Emma zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Stelton Emma zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Stelton dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Stelton dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Designers Emma