Nuance Thermoskannen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Nuance Thermoskannen

Een van de sterkste designduo's van Scandinavië, Karina Mencke en Marcus Vagnby, ontwierpen deze elegante Nuance thermoskan, waarbij esthetiek en functionaliteit hand in hand gaan. De Nuance thermoskan is een stijlvolle, eigentijdse interpretatie van de klassieke, oude 18e en 19e-eeuwse zilveren kannen. Het organische lichaam, het gebogen handvat en de elegante uitloop verenigen zich door een eenvoudig ontwerp te combineren met een hoge functionaliteit en een tijdloze esthetiek.

Specificaties van de kannen

  • Vacuümkan, 1 liter
  • Materiaal: Polypropyleen met glazen inzetstuk. Kleuren: mat wit.
  • Hoogte: 31 cm. Diameter: 15 cm.

Top 3 bestsellers van Nuance thermoskannen:

Zoekt u thermoskan die zich kan meten met de allerbeste in de markt? Of zoekt u een stijlvol cadeau? Dan is een thermoskan van Nuance zeker een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

Nuance thermoskannen zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Nuance thermoskannen zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Nuance dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Nuance dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Nuance thermoskannen