NLXL sloophoutbehang PHE-01

Niet op voorraad
MOMENTEEL NIET BESTELBAAR
Dit product is momenteel niet bestelbaar.
Speciale prijs € 59,70 Normale prijs € 199,00
Geef uw interieur een compleet nieuwe uitstraling met het sloophout behang van Piet Hein Eek. Met de verschillende sloophout en steigerhout patronen krijgt het interieur een eigentijdse uitstraling. Kleurecht, gemakkelijk af te nemen en zonder herhaling (dus unieke prints)! Toepasbaar op bijna iedere woonruimte.

Piet Hein Eek Behang

Piet Hein Eek staat bekend als een fantastische designer met keer op keer verrassende, originele ontwerpen. Met deze fraaie behangserie speelt Piet Hein Eek helemaal in op de hout trend. Steigerhout en sloophout wordt steeds vaker gebruikt in het ontwerp van meubels en accessoires. Met het bijzondere sloophout behang kan het hele interieur omgetoverd worden. De beklede muur zorgt voor diepgang en sfeer.

Sloophout en steigerhout

Aan het twijfelen om toch een wand een andere kleur te geven? Opzoek naar een manier om het interieur net dat beetje extra te geven? Twijfel niet langer en kies voor een van de houtpatronen van Piet Hein Eek! Creëer een unieke sfeer met dit fraaie behang, geweldig in de woonkamer, maar bijvoorbeeld ook voor een sfeervolle slaapkamer.

Hoge kwaliteit Sloophout behang

Het Piet Hein Eek Behang is van zware kwaliteit. De toplaag is vervaardigd van papier, terwijl de onderlaag (rug) van behangvlies vervaardigd is. Dit houdt in dat er niet gekliederd hoeft te worden met behangtafels. De lijm dient op de muur aangebracht te worden, waarna het behang gemakkelijk aan de muur kan hechten. Het behang is kleurecht en kan met een zachte doek afgenomen worden. Een rol behang is 48,7 centimeter breed en heeft een lengte van 9 meter. Van een rol kan een oppervlak van circa 4,4 vierkante meter behangen worden.

Designer Piet Hein Eek

Piet Hein Eek is een Nederlandse ontwerper en ontwerpt meubels, verlichting en accessoires. Piet Hein Eek studeerde aan de Design Academy in Eindhoven en studeerde in 1990 af met een sloophoutkast. Inmiddels heeft de designer een grote staat van dienst en is de naam Piet Hein Eek een echt merk geworden. Piet Hein Eek doet een groot aantal projecten zelf, maar werkt ook samen met andere partijen. Voorbeelden hiervan zijn de Fair Trade collectie en het sloophoutbehang in samenwerking met NLXL.
Meer informatie
SKU 132250
EAN code 8718421160013
Merk artikelcode NLXL-PHE-01
Merk NLXL
Materiaal Papier
Kleur Multicolor
Serie Sloophout
Lengte 900 cm
Breedte 48,7 cm
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:NLXL sloophoutbehang PHE-01