Ztahl

ztahl

De Nederlandse firma Dijkos ontwerpt en produceert ambachtelijk vervaardigde en modern vormgegeven lampen in rvs en staal. In 2007 ontstaat hieruit het merk Ztahl. Het assortiment bestaat vandaag de dag uit tafels, wandspiegels en verlichting. Alle produkten worden op maat en ‘op order’ gefabriceerd. Met Ztahl haalt u kwaliteit en design in huis van Nederlandse bodem.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Waarom Ztahl?

Eigenwijs ontwerp

Ze doen bij Ztahl zoals ze het willen. Ze voeden zich met inspiratie en transformeren het in staal. Ztahl maakt collecties in een eigenzinnig ontwerp om aan jouw smaak te voldoen

Handgemaakt

De makers van Ztahl produceren meubels met de hand. Ze ontwerpen, lassen en perfectioneren alles zelf. Ztahl is zelf volledig verantwoordelijk voor de kwaliteit van jouw product.

Oneindige kwaliteit

Ztahl is 'Made in Holland'. Ztahl maakt stabiele producten. Ze noemen kwaliteit niet goed, maar onwrikbaar. Ztahl maakt sterke collecties en je kunt dat letterlijk nemen.

Dijkos

ZTaHL is gemaakt door DIJKOS, een bedrijf dat uit de metaalbewerkingsindustrie komt. We gebruiken nu onze kennis en ervaring op het gebied van metaalbewerking voor de productie van designmeubilair. ZTaHL is begonnen met het produceren van grote en ongewone armaturen, nu bestaat de collectie uit stoelen, buiten en tafels.

productie

Ztahl produceert met duurzaam roestvrij staal. RVS is sterk, onderhoudsvrij en onderhoudt de kwaliteit. Ze maken producten volledig van staal of combineren staal met andere materialen zoals hout. Ze houden hun ogen open, volgen trends en ontwikkelen nieuwe ideeën. Is er iets gerelateerd aan ze? Dan zullen we het (later) maken, met staal als hoofdbestanddeel.

Zthal lamp