Zieher

zieher

Het Duitse merk Zieher staat bekend om zijn exclusieve en innovatie designs op het gebied van accessoires voor op tafel, de woning en kantoor. De meeste van hun klanten zijn sterren restaurants en zeer exclusieve hotels uit de hele wereld. Met de selecte Zieher "Selection" collectie wil men de designs ook bereikbaar maken voor particulieren. Alle items zijn stuk voor stuk blikvangers en worden standaard in fraaie cadeauverpakking geleverd. Zoekt u een exclusief cadeau? Dan bevelen wij dit merk van harte aan.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De online Zieher collectie 

Het merk Zieher staat voor innovatief design, zowel in het tafelblad als in het buffetgedeelte. Hierin zijn de belangrijkste doelgroepen vijfsterrenhotels en toprestaurants en ook de innovatieve gastronomie waar toegewijde profi-koks nieuwe trends creëren.

Zieher staat voor designproducten in 5 * -hotels en toprestaurants in meer dan 90 landen!
Producten gemaakt van verschillende materialen, zoals glas, roestvrij staal, massief hout, porselein enz. En de combinatie van materialen werpen hoogwaardige, moderne tafel- en buffetsystemen op.

Dit is de reden waarom ZIEHER internationaal bekend is bij zijn doelgroepen (directieverdieping, suites en lounges) als een modern bedrijf met de kracht om innovatieve producten te creëren met aantrekkelijk, emotioneel ontwerp uit eigen ideeën.

Zieher