Zack

zack

Het Duitse merk Zack staat voor modern design én onvergelijkbare klasse! De exclusieve rvs woonaccessoires van Zack zijn gemaakt uit hoogwaardig edelstaal, wat een lange levensduur garandeert. Zack heeft een enorm assortiment accessoires voor je badkamer of toilet, kantoor of werkplek, keuken, tafel, tuin en universele woonaccessoires. De produkten zijn geschikt voor zowel moderne als landelijke woonstijlen.

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Zack planchet Linea spiegelglans 26,5 cm
    Speciale prijs € 39,50 Normale prijs € 79,00
  2. Zack tandenborstelhouder Avor spiegelglans
    Speciale prijs € 20,50 Normale prijs € 41,00
    Niet op voorraad

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Populaire productseries van Zack:

  • Zack Atore: een complete badkamerserie voor een totale inrichting van uw badkamer of toilet. Verkrijgbaar in mat en spiegelglans roestvrijstaal.
  • Zack Linea: een schitterende productrange voor een complete inrichting van de badkamer of toilet met accessoires. Eveneens verkrijgbaar in mat en spiegelglans roestvrijstaal.

Top 5 bestsellers van Zack:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 5 top producten onversmadelijk!

Zack zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Zack producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Zack dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Zack dealer sinds 2007. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.