XLBoom

xlboom

Vanuit het Belgische Wijnegem ontwikkelt XLBoom decoratieve accessoires zoals fotolijstjes en dienbladen, maar ook zitmeubilair en tafeltjes voor binnen en buiten. Elk product dat deel uitmaakt van de XLBoom collectie is een exclusief ontwerp dat zorgvuldig geselecteerd wordt en dat moet voldoen aan belangrijke voorwaarden. Elk artikel moet intelligent, strak, tijdloos en duidelijk zijn. Bovendien is elk design functioneel en van hoge kwaliteit en daarom een ‘Smart Living Object'.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

XLBoom volledige collectie

Voor de oprichters Ann De Cock en Geert-Jan Van Cauwelaert draait XLBoom om oprechte passie voor vakmanschap. Met uitgebreide objecten voor binnen en buiten, creëren ze esthetiek in het dagelijks leven sinds 1997. Originele en hoogwaardige ontwerpen karakteriseren het verhaal verteld door dit in Antwerpen gevestigde bedrijf. Op zoek naar de beste materialen worden de unieke XLBoom-objecten geproduceerd in verschillende ateliers buiten Europa. Alle producten zijn gemaakt door en exclusief voor XLBoom. 

Bij XLBoom wordt de schoonheid van imperfectie nooit onderschat. Elk object, van schilderijlijsten over spiegels en wijnrekken tot balstoelen, is uniek. XLBoom werkt met geweldige ontwerpers zoals Finn Stone, Sascha Sartory en Susanne Uerlings die het XLBoom-concept perfect vertalen naar mooie en duidelijke ontwerpen.

Handgemaakte interieurdecoratie

Elk item is met de hand gemaakt en is daarom uniek. Door het hele productieproces besteed XLBoom veel aandacht aan de afwerking. Terwijl het werken met de beste materialen, geeft XLBoom er ook de voorkeur aan dat hun producten in de beste omstandigheden worden gemaakt.

Elk uniek, handgemaakt interieurobject onthult een cocktail van hoge kwaliteit en vakmanschap. Op zoek naar de beste materialen worden de unieke XLBoom-objecten geproduceerd in verschillende ateliers in heel Europa. Alle producten zijn gemaakt door en exclusief voor XLBoom.

Populaire productcategoriën van XLBoom:

 • Fotolijsten: Zelfs de kleinste items zijn van groot belang voor XLBoom. Een perfecte balans tussen de inspirerende en praktische, functionele accessoires en spiegels completeren de collectie. Het gaat niet om gepolijste perfectie, maar om 100% vakmanschap.
 • Wijn & Bar: De Wijn en Bar producten van XLBoom hebben een hedendaagse robuuste look. Het lijkt net alsof je naar moderne kunst aan het kijken bent.
 • Kleinmeubelen: De kleinmeubelen van Xlboom bestaan uit twee varianten; de Corona-trolley en de Metro Coffee Table die allebei een totaal eigen karakter bezitten. 

Populaire productseries van XLBoom:

 • Rondo: XLBoom Rondo-collectie zorgt ervoor dat uw professionele of thuisevenement soepel verloopt.
 • Low: Bij het uitbreiden van onze XLBoom-dienbladcollectie, kozen we voor een elegant paar. De Low Tray komt telkens in een set van 2 en is beschikbaar in zowel white, coffee bean als ash.
 • Pico: Dit is Pico XLBooms innovatieve wijnrek. Dit object is zorgvuldig met de hand gemaakt en daardoor uniek.
 • Harri: Deze gloednieuwe, kleine Harri past op elk bureau en fungeert er als prachtige papierlade. Dit design werd vakkundig met de hand gemaakt en is daardoor uniek.
 • Moon: XLBoom houdt van deze schalen, tot aan de maan en terug! Deze schone Moon-kommen zijn multifunctioneel en zijn zowel beschikbaar in black als brass.
 • Acrylic Magnetic Frame: Geef uw kostbare foto's weer zonder ze bij te hoeven knippen om passend te zijn met het XLBoom Arcylic Magnetic Frame. 
 • Floating Box: De Floating Box is perfect om een knap ‘window effect’ te creëren, zeker wanneer uw foto iets kleiner is dan het kader. Deze fotolijst is vervaardigd uit behandeld hout en met de hand gemaakt.
 • Prado: Verwacht het onverwachte. De niet alledaagse, diepe lijst van de Prado Frame doet op het eerste zicht niet vermoeden dat dit prachtig interieurobject een fotokader is.
 • Siena Frame: De fotolijst Siena combineert op subtiele wijze rubberwood met acryl. Hierdoor straalt deze fotokader een natuurlijke klasse uit.
 • Gavi: Of u nu af en toe een wijnliefhebber bent of een echte verzamelaar, XLBoom heeft een stijlvol en handig ontwerp voor uw wijncollectie bedacht. Maak kennis met XLBooms wijnrek Gavi.

Top 5 bestsellers van XLBoom:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 5 top producten onversmadelijk!

XLBoom zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen XLBoom producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

 Zoekt u product van XLBoom dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel XLBoom dealer . Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.