WMF

wmf

Het Duitse merk WMF is één van de bekendste merken op het gebied van koken en tafelen. Een motto waarvoor WMF zich altijd met veel passie heeft ingezet. Al 150 jaar maken zij het koken, eten en drinken tot een bijzondere beleving. Van tafelbestek tot keukenbestek en van koffiemachines tot universele woonaccessoires, WMF heeft een enorm assortiment van ruim 4.000 produkten. WMF heeft een eigen gepattenteerd roestvrijstaal ontwikkeld, genaamd Cromargan®. Dit zorgt voor o.a. vormstabiliteit, is reuk- en smaakneutraal, hygiënisch en uiteraard vaatwasmachinebestendig.

Producten 1-24 van 887

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten 1-24 van 887

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Populaire productseries van WMF:

  • WMF Profi Plus: een verzameling van handige keukenhulpjes bij het bereiden van voedsel
  • WMF Lounge: een schitterende productrange ter decoratie van de (gedekte) tafel.

Top 5 bestsellers van WMF:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 5 top producten onversmadelijk!

WMF zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen WMF producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van WMF dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel WMF dealer sinds 2010. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.