Stelton

stelton

Stelton is een Scandinavisch designmerk met innovatieve, kwalitatief hoogstaande en eigentijdse produkten. Stelton zet vooral in op oogstrelende en gebruikersvriendelijke ontwerpen, niet zelden gebaseerd op het ontwerpsucces van de zeer bekende ontwerper Arne Jacobsen. Al sinds jaren wint Stelton vele design awards dankzij de innovatieve ontwerpen van de producten. Zo maakt het Scandinavische merk tijdloze producten die u prikkelen en tegelijkertijd verrassen, nu en in de toekomst. De produkten zijn geschikt voor zowel moderne als landelijke woonstijlen.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ontwerpfilosofie

Stelton's producten moeten een doel hebben, voldoen aan de behoeften van onze klanten en functioneel zijn. Wij geloven in eenvoud en Scandinavisch minimalisme.

Stelton gelooft dat vorm en functie een synthese moeten creëren die innovatieve en verschillende ideeën met betrekking tot concept, ontwerp en materialen belichaamt.

Wij leven en geloven in minder is meer.

Deze ontwerpfilosofie is de sleutel tot het succes van Stelton en omvat vier hoofdcategorieën:

  • Tijdloosheid
  • Eenvoud
  • Functionaliteit
  • Innovatie


waarden van Stelton

Scandinavisch designerfgoed
Stelton wilt het Scandinavische designerfgoed voortzetten. Niet door in geschiedenis en traditie te blijven omwille van het, maar het te gebruiken als een bron van inspiratie en door dit unieke designerfgoed te verfijnen en te ontwikkelen.

Innovatieve aanpak

Stelton wilt geen voetstappen volgen, maar loopt ze zelf. het programma moet een nieuwe en innovatieve benadering van productontwerp binnen zijn categorie betekenen.

Onderscheidende kwaliteit

Selton wilt producten maken met een onderscheidende kwaliteit - waardig voor trotse geschiedenis en traditie. De producten mogen niet worden aangetast in termen van kwaliteit, hetzij in esthetische kwaliteit, functionele kwaliteit of fysieke kwaliteit.

Kietel het design-gen

De producten die we maken zouden het design-gen moeten prikkelen, het zou interessant en aantrekkelijk moeten zijn en de gebruiker toegevoegde waarde moeten geven.

Bekijk ook eens de thermoskannen van stelton.

Top 5 bestsellers van Stelton:

Deze top 5 producten brengen een glimlach aan ieder persoon, laat staan als cadeau! 

Stelton zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Stelton producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Stelton dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Stelton dealer sinds 2012. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.