Stadler Form

stadler-form

Het Zwitserse merk Stadler Form heeft één doel en streven: belangrijke leefomgevingsfactoren zoals luchtvochtigheid op peil houden met aantrekkelijke en stijlvolle produkten. De luchtbevochtigers en ventilatoren van Stadler form zijn voorzien van een modern en stijlvol jasje. De logge, saaie en/of onaantrekkelijke apparaten behoren dankzij Stadler Form definitief tot het verleden.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stadler form aroma diffusers

Frisse lucht en een aangenaam geurende woning verbeteren de gezondheid van jou en jouw gezin. Aroma-diffusors (ook bekend als luchtverfrisser) vullen jouw kamer met aangename geuren snel en aangenaam. Geurdispensers werken goed, voorkomen slechte geuren en creëren een sfeer van welzijn. Aroma's hebben verschillende effecten en kunnen ervoor zorgen dat je jezelf ontspannen voelt of een verkwikkend effect hebt. De aromadiffusers van Stadler Form kunnen met natuurlijke etherische oliën thuis of op kantoor worden gebruikt om de gewenste stemming te creëren.

Gemakkelijk te gebruiken, met doordachte functies en moderne ontwerpen, onze geurverspreiders onderscheiden zich van de massa. Afhankelijk van hun persoonlijke voorkeur kunnen ze ultrasone technologie of een directe en discrete techniek gebruiken om geuren uit te zenden en te verspreiden.

Organisch geproduceerde essentiële oliën zijn het meest effectief voor het produceren van een optimaal en gezond aroma in jouw kamer. Stadler Form biedt drie hoogwaardige aroma's die speciaal voor jou zijn gemengd. Hier vind je meer informatie over onze pure etherische oliën RELAX, REFRESH en REVIVE.

Stadler Form lucht bevochtigers

Optimale vochtigheid is belangrijk voor jouw gezondheid en welzijn. Als de lucht te droog is, verbeteren luchtbevochtigers de luchtkwaliteit en zorgen ze voor een gezond milieu.

Een relatieve luchtvochtigheid van 40 - 60% wordt aanbevolen voor een aangename atmosfeer in de gebieden waarin we wonen en werken. Lucht kan droog worden, met name bij centrale verwarming in de winter, wanneer de luchtvochtigheid in de ruimte vaak onder de 30% kan dalen. Je kunt een hygrometer gebruiken om de luchtvochtigheid te meten (zoals Selina vanaf Stadler-formulier). Typische symptomen als gevolg van droge lucht omvatten een droge huid en ogen, zere keel, hoofdpijn en verminderde prestaties.

Je kunt kiezen uit vier verschillende bevochtigingssystemen: verdampers, bevochtigers, luchtwassers en vernevelaars. Hier vind je een gedetailleerde uitleg van deze systemen. Stadler Form biedt een geschikt productmodel voor alle bevochtigingstechnologieën. De ontwerpbevochtigers van Stadler Form zorgen voor een optimale luchtvochtigheid, zodat je jezelf goed voelt in een gezonde omgeving.

  • Basisprincipes van luchtbehandeling
  • Voordelen van optimaal bevochtigde lucht
  • Meet vochtigheid in de lucht
  • Hygiënische luchtbevochtigers
  • Verschillende systemen voor bevochtiging
  • Een luchtbevochtiger kopen
  • Bevochtigingswoordenlijst

Stadler form hygrometers

Medische professionals adviseren een relatieve luchtvochtigheid tussen 40 - 60%. Hoe groter het verschil tussen de buiten- en binnentemperatuur in de winter, de droger is de lucht in de kamer. Het is het gemakkelijkst als je de relatieve vochtigheid meet met een hygrometer.

Wat is een hygrometer? Een hygrometer is een instrument dat het watergehalte in de lucht meet en de relatieve luchtvochtigheid op een display of mechanische indicator toont. Naast de kamervochtigheid toont een thermo-hygrometer ook de kamertemperatuur.

Plaats de hygrometer in het midden van de kamer en zorg ervoor dat deze niet naast ramen of deuren staat. Het display toont de luchtvochtigheid (bijv. Selina Thermo Hygrometer van Stadler Form). Plaats de hygrometer niet in direct zonlicht of de vochtigheidswaarden worden vervormd. Je hebt een luchtbevochtiger nodig als de luchtvochtigheid lager is dan 40%. Als de luchtvochtigheid hoger is dan 60%, wordt het gebruik van een ontvochtiger aanbevolen om schimmelvorming te voorkomen.

Stadler form luchtontvochtigers

Experts adviseren een relatieve luchtvochtigheid van 40 - 60% voor een aangename omgeving thuis of op het werk. Als de luchtvochtigheid in de ruimte hoger is dan 60%, wordt de lucht als vocht geclassificeerd, wat schimmelgroei bevordert. Een luchtontvochtiger helpt de vochtige lucht in de kamer tot een optimaal niveau te verminderen en schimmelvorming bij jou thuis te voorkomen.

Vochtige lucht kan slechte geuren in jouw huis veroorzaken, donkere vlekken op muren en raamkozijnen en waterdruppels op muren en ramen.

Als jouw vochtige was veel tijd nodig heeft om in de droogruimte te drogen, is een luchtontvochtiger de perfecte oplossing. Kamerontvochtigers ondersteunen snelle en energiezuinige wasdroging. Een draagbare luchtontvochtiger heeft het voordeel dat je deze in verschillende ruimtes kunt gebruiken.

Stadler Form ontvochtigers ondersteunen de optimale omgeving in jouw kamers door de lucht te drogen, het vocht te verwijderen en de luchtvochtigheid tot een gezond niveau te verlagen.

Stadler form luchtverhitters

Luchtverhitters zorgen voor aangename warmte als de seizoenen veranderen en de centrale verwarming niet is ingeschakeld - of zelfs bij de bittere temperaturen van de winter. Moderne keramische verwarmingselementen zorgen voor een snelle warmte en garanderen maximale veiligheid met thermische belastingbescherming.

Met ingebouwde thermostaten schakelen de elektrische verhitters van Stadler Form automatisch aan en uit en houden ze de gewenste temperatuur aan. Dit garandeert een energiezuinig gebruik van de kachel en voorkomt onnodig energieverbruik. Een swing-modus, bijvoorbeeld opgenomen in de ventilatorkachel Paul, verdeelt de warmte gelijkmatig in de kamer.

In mooie kleuren en aantrekkelijke ontwerpen brengen al onze kachels een beetje warmte aan jouw dag. Aan je bureau, voor je favoriete fauteuil in de woonkamer, in je slaapkamer en overal waar het koud is. De luchtverhitters van Stadler Form zorgen voor warmte in een indrukwekkend Zwitsers ontwerp.

Stadler form Ventilatoren

Een koelventilator kan wonderen doen in blaarvorming en plakkerige hitte. Of het nu in de slaapkamer, de woonkamer of op kantoor is, een designfan van Stadler Form snijdt een goed figuur in elke kamer. Het circuleren van de lucht maakt het frisser; een einde aan transpiratie en het gevoel van worstelen om te ademen.

Onze fans zijn gemaakt van hoogwaardige materialen zoals aluminium, roestvrij staal en bamboe. Hun unieke en moderne ontwerpen betekenen dat ze goed passen in elke leefruimte. Vloer staande ventilatoren zoals Charly vloer, Otto en Q kunnen op een vloer of dressoir worden geplaatst. Charly little is net zo thuis op jouw bureau of nachtkastje. Ondertussen kan de stand van Charly worden aangepast aan verschillende hoogten op vloerniveau om aan jouw behoeften te voldoen.

Of je nu het geruis van een licht briesje of een sterkere wind nodig hebt - de fans van Stadler Form zijn een echte en betrouwbare metgezel gedurende de warmere maanden.