Sodahl

sodahl

Met de uitgebreide collectie trendy huishoudtextiel en accessoires van Södahl kunt u elke kamer van uw huis in uw eigen, persoonlijke stijl inrichten met luxe, hoogwaardige producten in een eigentijds Scandinavisch ontwerp. Mooie tafelkleden, fantastisch keukentextiel, exclusief beddengoed voor kinderen en volwassenen, zachte handdoeken en bijpassende badkameraccessoires, mooie kussens en knusse spreien. Laat u inspireren door het gevarieerde universum van Södahl om uw eigen mooie, gezellige omgeving te creëren in een inspirerende, boeiende sfeer waar familie en vrienden graag zijn.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Södahl - Kwaliteit voor de speciale momenten van het gezin


Thuis is de veilige en inspirerende plek van het gezin, het kader van het gezinsleven - het is waar je geniet van het leven met je geliefden.

Met de uitgebreide collectie trendy huishoudtextiel en accessoires van Södahl kan je elke kamer van jouw huis in jouw eigen, persoonlijke stijl inrichten met luxe, hoogwaardige producten in een eigentijds Scandinavisch ontwerp. Mooie tafelkleden, fantastisch keukentextiel, exclusief beddengoed voor kinderen en volwassenen, zachte handdoeken en bijpassende badkameraccessoires, mooie kussens en knusse spreien.

Laat je inspireren door het gevarieerde universum van Södahl om jouw eigen mooie, gezellige omgeving te creëren in een inspirerende, boeiende sfeer waar familie en vrienden graag zijn.

Over Södahl

Het verhaal begon in 1963, toen ontwerper en kunstenaar Hans Jürgen Schöbel Södahl oprichtte op basis van zijn filosofie van het ontwikkelen van kwaliteitsproducten in geweldige ontwerpen, unieke stoffen, patronen en kleuren die over de hele linie konden worden gecombineerd en gematcht. Deze filosofie staat tot op de dag van vandaag nog steeds diep in het hart van Södahl's DNA, en garandeert je duurzame producten, niet alleen in termen van kwaliteit, maar ook qua ontwerp en uiterlijk, omdat ze de meest duurzame trends volgen van de dag.

De ontwerpers van Södahl herkennen en zijn geïnspireerd door de huidige trends in huishoudtextiel en lifestyleproducten. Ze halen inspiratie uit alle uithoeken van de wereld, waaronder grote design-, interieur- en huisbeurzen, om de hedendaagse klanten klassieke, elegante, eigentijdse en supertropische stijlkeuzes te bieden.

Het resultaat is een veelzijdig assortiment van prachtige tafelkleden en tafelmatten, fantastisch, praktisch keukentextiel, exclusief, comfortabel beddengoed voor kinderen en volwassenen, zachte handdoeken en bijpassende badkameraccessoires, prachtige kussens, knusse spreien en prachtige dekens. Alles in de vertrouwde Södahl-kwaliteit, die aan de hoogste normen voldoet, en die functionaliteit en duurzaamheid garandeert.

Stijlbewustzijn gaat hand in hand met duurzaamheid en een goed geweten, aangezien de meeste producten van Södahl Oeko-Tex gecertificeerd zijn en alle producten voor kinderen ook het organische ecolabel GOTS dragen, een geloofwaardige garantie voor milieuvriendelijke en sociaal verantwoorde productie.

Södahl