Safretti

safretti

Een merk met een Itailaanse naam, maar de roots van deze fabrikant van sfeerhaarden ligt in het Hollandse Haaksbergen, waar ook grotendeels de produktie plaats vindt. Aan de hand van bekende ontwerpers Jan de Bouvrie en Porsche Design zijn de meest sierlijke en stijlvolle sfeerhaarden ontwikkeld die voldoen aan de allerlaatste DIN-normen voor het gebruik van bio-ethanol. Safretti is er voor echte designliefhebbers met gevoel voor romantiek en sfeer.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De Safretti collectie

De afvoerloze open haarden van Safretti hebben een uniek ontwerp en een hoogwaardige afwerking. Een combinatie van exclusief design en de warmte van vuur. De afvoerloze haarden zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen of in open ruimtes te plaatsen. De open haard wordt gemaakt met behulp van een speciale vloeistof (bio-ethanol). Een griep is niet nodig. Vanwege de hoogwaardige materialen die worden gebruikt, zijn deze open haarden geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten op het terras of balkon. Safretti staat voor Stijlvol, Modern, Betrouwbaar en Design.

Safretti ontwerpt en fabriceert duurzame eco-open haarden. Niet in een productielijn, maar op basis van puur vakmanschap. En we worden daarin geleid door onze wil om te innoveren. Safretti doorbreekt de gebruikelijke productieprocessen en neemt een tweede blik op materialen en hun mogelijke toepassingen. Een eenvoudige filosofie, maar een die zeer succesvol is gebleken. Agenten, distributeurs en retailers over de hele wereld komen in de rij om de identiteit van hun eindgebruikers te versterken met Safretti-ontwerpen.


Safretti decoratieve haarden hebben een uniek ontwerp en een hoogwaardige afwerking. Een combinatie van exclusief design en de warmte van vuur. De decoratieve open haarden zijn eenvoudig aan de muur te bevestigen of in open ruimtes te plaatsen. De open haard zal worden gemaakt met behulp van een speciale vloeistof (bio-alcohol). Een griep is niet nodig.
Vanwege de hoogwaardige materialen die worden gebruikt, zijn deze open haarden geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten op het terras of balkon. Safretti staat voor Stijlvol, Modern, Betrouwbaar en Design.

Safretti