Nuance

nuance

De filosofie en ideeën achter Deense designmerk Nuance zijn gebaseerd op een eenvoudige, gestroomlijnde stijl in combinatie met hoge functionaliteit en een sterk, tijdloos Scandinavisch design. Nuance heeft een werkelijk fantastische collectie woonaccessoires die in nagenoeg elk interieur niet zullen misstaan. De producten van Nuance zijn stijlvol en en exclusief en lenen zich daardoor uitstekend voor het geven als (huwelijks-)cadeau of als relatiegeschenk.

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Nuance schenkkan Pitcher mat rvs 1,7 L
    Speciale prijs € 44,98 Normale prijs € 89,95

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Smaak van design

Scandinavisch ontwerp dat functionaliteit uitstraalt

Nuance is geworteld in een tijdloos, eenvoudig Scandinavisch ontwerp dat altijd zeer functioneel is. Dit wordt gesymboliseerd door de prachtige en majestueuze zwaan in het Nuance-logo, dat in Scandinavië zowel een lust voor het oog is als een synoniem is voor doordachte 'functionaliteit'.

Achter elk product staat een Scandinavisch ontwerper of ontwerpteam dat innovatieve gedachten en onconventionele ideeën gebruikt om nieuwe functies en nieuwe ontwerpen te creëren. De materiaalkeuze wordt bepaald door de noodzaak om de unieke eigenschappen van het individuele materiaal te gebruiken en te benadrukken, ongeacht of het ontwerp is gebaseerd op de sterkste hedendaagse materialen, zoals klassieke houtsoorten, gietijzer of elegant staal. Bekijk ook eens de thermoskannen van Nuance die elegante klasse uitstralen. 

Nuance zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Nuance producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Nuance dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.