Njoy the Music

njoy-the-music

Bevrijd je muziekbeleving met de Njoy Bluetooth® mini speaker. Vergeet dat logge dockingstation en die wirwar aan kabels. Verbind de indrukwekkend kleine speaker eenvoudig met je telefoon, je tablet of een van je andere Bluetooth® apparaten en geniet draadloos van je favoriete muziek. Thuis, op vakantie of op het werk, de Njoy Bluetooth® mini speaker gaat waar jij gaat. Het prachtige compacte ontwerp omsluit een state-of-the-art speaker waarmee iedere song klinkt zoals de artiest deze bedoeld heeft. Levendig, puur en zonder trillingen of ruis. Een absolute streling voor het oor. Dankzij het revolutionaire design levert de Njoy keer op keer diepe bassen en loepzuivere hoge tonen voor een ongeëvenaard sublieme luisterervaring. En dat alles in de palm van je hand. Ook apparaten zonder Bluetooth® voelen zich thuis bij de Njoy. Plug je telefoon of laptop direct in met de meegeleverde kabel. Plug-and-play, zo simpel is het. Word je gebeld terwijl je muziek afspeelt? De Njoy werkt als speakerphone voor een kraakhelder handsfree gesprek. Bovendien speelt de speaker je muziek af van een micro SD-kaart en werkt de Njoy als FM radio die met één druk op de knop ingesteld kan worden. In alle rust zelf genieten van je Njoy is gelukkig ook geen probleem dankzij de koptelefooningang. Enjoy the music met de Njoy Bluetooth® mini speaker.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Design Bluetooth speaker

Het prachtige compacte ontwerp omsluit een state-of-the-art speaker waarmee iedere song klinkt zoals de artiest deze bedoeld heeft. Levendig, puur en zonder trillingen of ruis. Een absolute streling voor het oor. Dankzij het revolutionaire design levert de Njoy keer op keer diepe bassen en loepzuivere hoge tonen voor een ongeëvenaard sublieme luisterervaring.

Compacte bluetooth box

En dat alles in de palm van je hand. Ook apparaten zonder Bluetooth® voelen zich thuis bij de Njoy. Plug je telefoon of laptop direct in met de meegeleverde kabel. Plug-and-play, zo simpel is het. Word je gebeld terwijl je muziek afspeelt? De Njoy werkt als speakerphone voor een kraakhelder handsfree gesprek. Bovendien speelt de speaker je muziek af van een micro SD-kaart en werkt de Njoy als FM radio die met één druk op de knop ingesteld kan worden. In alle rust zelf genieten van je Njoy is gelukkig ook geen probleem dankzij de koptelefooningang. Enjoy the music met de Njoy Bluetooth® mini speaker.

Een eenvoudige doos.

Alleen de beste feestnummers worden afgespeeld


Ibiza staat bekend als een van 's werelds populairste hotspots voor feestjes. Een waar paradijs als u op zoek bent naar de beste internationale dj's en een fantastisch mediterraan klimaat. Tijd om de hele dag te chillen en de hele nacht te feesten!

Het naar huis brengen van dat authentieke Ibiza-gevoel is gemakkelijker dan het lijkt. Tegen de tijd dat de Ibiza-clubs hun deuren sluiten, gaat je feest verder met de Njoy-spreker. De Njoy laat de beats van de grootste dj's horen en maakt van elk feest een feest om te onthouden.

Dezelfde stijl, ander feest

Zelfs op de meer intieme feesten zal de Njoy zeker het middelpunt van de aandacht zijn. Wat je ook viert, de muziek klinkt fenomenaal.

Een indrukwekkende bereikbaarheid

De Njoy garandeert een draadloze audio-ervaring tot een indrukwekkende 32 voet. Dit betekent volledige bewegingsvrijheid zonder rommelige draden of het risico van verlies van jouw verbinding. Geen gedoe, alleen muziek.

Al je liedjes.

De Njoy mini-luidspreker haalt het beste uit je favoriete nummers


Een paar decennia geleden waren muziekliefhebbers over de hele wereld verdeeld tussen pop- en rockliefhebbers. Er zat gewoon niets tussenin. Tegenwoordig zijn er meer genres, stijlen en buitengewone combinaties dan ooit. Een zeer opwindende tijd, want alles gaat.

Gelukkig kan de Njoy mini-luidspreker alles aan. Dagdroom naar je favoriete bubblegum-popsongs, boost je energie met wat hardrock-hymnes of verlies jezelf om te dansen, de Njoy haalt het beste uit je favoriete nummers. Elke keer.

Hoogwaardige luidspreker

Dankzij het revolutionaire ontwerp van Njoy is het een luidspreker met hoge prestaties die altijd garant staat voor premium geluid. Draadloos, via de line-in audio-aansluiting of een Micro SD-kaart, zal de Njoy je verbazen.

njoy