Menu

menu

Het Scandinavische merk Menu gaat voor originaliteit, vakmanschap en praktische dagelijkse producten. Menu voert verschillende woonaccessoires voor uw keuken, tafel, badkamer of tuin. Alle produkten van Menu hebben een zeer exclusieve en stijlvolle uitstraling. De producten zijn voor alle interieur stijlen geschikt en lenen zich uitstekend voor het geven van een stijlvol en exclusief cadeau.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De menu design collectie online

De filosofie van Menu is simpel. Ze willen de wereld beter, minder gecompliceerd, een beetje leuker maken om wakker van te worden. Ze werken samen met supergetrouwe ontwerpers, ze maken nu objecten en worden gekoesterd voor altijd. Ze werken met enkele van de meest opwindende en gedreven creatieve personen van de werelden van architectuur en ontwerp om een ontwerp van hoge kwaliteit te produceren met een frisse Scandinavische uitstraling. Bij Menu zijn ze geobsedeerd met slimme oplossingen voor het moderne leven. Ze willen mooie objecten maken voor dagelijks gebruik, of dat is een onmisbaar onderdeel van keukenapparatuur, een slimme zwevende plank, of een prachtige vaas die de finishing touch geeft aan jouw leefruimte.
Waar ze maar kunnen, werken ze lokaal met handwerkslieden over de hele wereld, met behoud vaardigheden tijdens het maken van het beste moderne ontwerp.

Menu