Kooduu

kooduu

Synergy is de eerste productielijn van Kooduu, deze serie bevat LED-vloerlampen met een ingenieus ontwerp. Synergy is geweldig voor elke gelegenheid; een overdekte familiebijeenkomst of een zomeravond op het terras, met hoogwaardige audio en een snelle, moeiteloze synchronisatie naar elk compatibel apparaat. Gewoon muziek streamen van populaire apps en services of nummers die zijn opgeslagen op een smartphone. Synergy wordt geproduceerd in hoogwaardige materialen met een handvat van leer van topkwaliteit en fraai afgewerkte aluminiumaccessoires.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Kooduu Collectie 

Kooduu is een nieuw lifestyle-merk dat unieke en innovatieve, op elektronica gebaseerde producten introduceert aan de wereld. De middelzware producten vormen een verbinding tussen binnen en buiten en de producten zijn allemaal geïnspireerd en ontwikkeld met een paar basisprincipes in gedachten:

                            Samen zijn                   Geluk                 Positieve sfeer

                 Gezelligheid          Innovative            Laat je lachen

De eerste productlijn van Kooduu wordt Synergy genoemd. Synergy is een serie LED-vloerlampen met een ingenieus ontworpen, ingebouwd multifunctioneel compartiment. Synergie is geweldig voor elke gelegenheid; een overdekte familiebijeenkomst of een zomeravond op het terras, en bezorgers hoogwaardige audio met een snelle en moeiteloze synchronisatie naar elk compatibel apparaat. Gewoon muziek streamen van populaire apps en services of nummers die zijn opgeslagen op een smartphone.

Synergy wordt geproduceerd in hoogwaardige materialen met een handvat van leer van topkwaliteit en fraai afgewerkte aluminiumaccessoires.

Kooduu heeft zijn hoofdkantoor in de buurt van Amsterdam, Nederland en wordt beheerd door een Nederlands / Deens team.

Kooduu