Jacob Jensen

jacob-jensen

Door een origineel, eenvoudig en nu al klassieke vormgeving bewijst jacob jensen keer op keer dat producten in ons dagelijks leven van ingetogen schoonheid kunnen getuigen. Onder invloed van zijn ontwerpen is de visie van jacob jensen op gebruiksvoorwerpen definitief veranderd.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zuiver Jacob Jensen Design 

Pure vorm, pure functie. Jacob Jensen willen vorm en functie op een mooie, ingetogen manier combineren, de vorm zo duidelijk maken dat de functie voor de hand ligt en de functie zo duidelijk is dat de vorm niets anders kan zijn. We zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor de natuur en de mensheid; naar de esthetiek van het dagelijks leven; Eerlijkheid: als het op glas lijkt, is het glas, als het op metaal lijkt, is het van metaal.

Perfect Jacob Jensen Design 

Jacob Jensen kan nooit de perfecte horizon bereiken. Ze kunnen er een korte glimp van opvangen, en dat spoort ze dieper en verder aan. De essentie van de producten is de zoektocht naar perfecte functionaliteit en perfecte samenstelling.

Duurzaamheid van Jacob Jensen Design 

Uithoudingsvermogen betekent nieuwe ideeën produceren en producten ontwerpen die lang meegaan. Het gaat om het produceren van een intelligente oplossing die zowel nu als in de toekomst zinvol is. Uithoudingsvermogen betekent ook het behouden van duurzame kwaliteit in termen van zowel materialen als constructie.

Zuiver + Perfect + Duurzaamheid = Dag en Nacht

Jacob Jensen