Intersteel

Intersteel

Intersteel is een fabrikant van design deurkrukken met bijbehorende raamsluitingen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologieën aan elegant design. Voor elke woonstijl bestaat wel een productlijn die een extra element toevoegt aan het interieurdesign. De lijnen, zowel in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieur gerelateerde producten, als in eigen beheer ontworpen, geven deuren en ramen een eigen, finishing touch. Misschien voor velen onopvallend, maar telkens onbewust sfeerondersteunend aanwezig.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Stijlvolle hardware en meer....

Intersteel is een fabrikant van designdeurgrepen en bijbehorende raamgrepen en accessoires. Intersteel beheerst de kunst van het koppelen van moderne technologie aan een elegant ontwerp. Voor elke stijl hebben we een productlijn die een extra element aan uw interieur toevoegt. De productlijnen zijn ontworpen in samenwerking met toonaangevende architecten op het gebied van interieurproducten en onze eigen Intersteel-ontwerpers. Onze productlijnen geven de finishing touch aan deuren en ramen. Misschien voor veel onopvallend, maar deur- en raammeubilair kunnen waarde toevoegen aan het creëren van een ondersteunende atmosfeer.

Intersteel designers 

Intersteel werkt samen met toonaangevende architecten op het gebied van interieurproducten en onze eigen Intersteel-ontwerpers. Interieurarchitecten Erik Munnikhof en Arjan Moors alsmede Intersteel-ontwerper Bas König ontwierpen een exclusieve deurgreep van de productlijn. Deze producten worden gekenmerkt door een uniek ontwerp en hoge kwaliteit. Vanwege deze nauwe samenwerking tussen Intersteel en ontwerpers kunnen we onderscheidende ontwerpen aanbieden. Deze speciale productlijnen zijn gemaakt van massief roestvrij staal en zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Intersteel, waar hoogwaardige deurgrepen en onderscheidende ontwerpen samenkomen.

Intersteel