Gacoli

Gacoli

Gacoli staat voor innovatieve en stijlvolle buitenverlichting gebruikmakend van de gepattenteerde Energy Management Unit (EMU). Dit unieke, in-huis ontwikkelde systeem draait op zonne-energie en zet natuurlijk daglicht om in energie om geïntegreerde en efficiënte LED-verlichting. Alle Gacoli producten zijn duurzaam, van hoge kwaliteit en extreem gebruikersvriendelijk.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De volledige Gacoli-collectie

De lampen uit de Gacoli-collectie zijn volledig kabel- en draadloos, waardoor ze gemakkelijk kunnen worden geplaatst en verplaatst. Het feit dat ze volledig draadloos zijn, heeft een enorm voordeel: ze hebben geen elektriciteit nodig. In plaats van elektriciteit te gebruiken, gebruiken onze designer-buitenlampen eigenlijk zonne-energie. Het kopen van een van de vijftien modellen buitenlampen van Gacoli is, met andere woorden, een zeer milieubewuste beslissing.

Duurzame Design Buitenlampen

We hebben eindelijk nagedacht over hoe duurzaam onze buitenlampen zijn, want als je het naar je zin hebt buiten en het weer ineens inpakt, hoef je je designer buitenlamp niet te laten nadenken: ze zijn zwaar genoeg om een uitdaging aan te gaan en zodat je ze het hele jaar buiten kunt laten zonder ze een moment te laten nadenken. Trouwens, niemand anders maakt betere of 'groenere' designer-lampen voor buiten, of wel soms?

Gacoli buitenverlichting

Een buitenlamp, dat betekent dat je urenlang buiten kunt zitten en dat je dezelfde warmte en gezelligheid kunt creëren als je binnenshuis hebt, zonder het milieu teveel te belasten - dat is precies het soort product dat we bij Gacoli wilden ontwerpen.

Gacoli heeft voor elk model een EMU (een energiebeheermodule) ontwikkeld. Elke EMU is uitgerust met zonnepanelen van hoge kwaliteit en een intelligente batterij en duurzame LED-lampen. Sommige modellen hebben zelfs een handige afstandsbediening met dimmerfunctie of een automatische schemerschakelaar, zodat je het meeste uit de natuur kunt halen.

Elke lijn van onze robuuste designlampen is uniek en dankzij het feit dat ze kabel- en draadvrij zijn, kunnen ze eenvoudig worden geplaatst en verplaatst, waardoor ze een fluitje van een cent zijn om te gebruiken. Gacoli buitenlampen zijn gemaakt van sterke materialen zoals roestvrij staal. Bovendien creëren ze een prachtige sfeer en kunnen ze het hele jaar door worden gebruikt, je kunt ze zelfs buiten laten staan in de wind en regen. Dat is gemakkelijk leven!

Buitenverlichting van Gacoli kan 365 dagen per jaar buiten blijven. Alle Gacoli-lampen werken op 100% zonne-energie, waardoor ze volledig kabelvrij zijn. Dit maakt ze heel gemakkelijk te plaatsen en te verplaatsen en ze besparen u enorm veel op jouw energierekening.

Gacoli lampen