LIND DNA Curve black

Geen producten gevonden voor deze selectie.

LIND DNA Curve black

Als een natuurlijke ontwikkeling van onze CURVE-vormige tafelbladcollectie heeft LIND DNA een gloednieuw, stijlvol assortiment in echt aardewerk gemaakt. Met zijn kenmerkende vorm, laat CURVE STONEWARE je helemaal opnieuw uitvinden, hoe je eten op een bord, een schaal of een kom schikt en serveert. Tegelijkertijd laat deze collectie je nog meer spelen met de perfecte symmetrie van je tafelbladdecoratie, door nog een extra dimensie van rondingen toe te voegen aan het ensemble.

Curve-aardewerk is duurzaam en kan tot 270 ° C verdragen. Bovendien zijn alle Curve-steengoedproducten oven-, vriezer-, vaatwasser- en magnetronveilig. Krassen kunnen verschijnen op het matte oppervlak van de , maar ze verdwijnen weer in de vaatwasser.

Borden met organische vormen

De Curve-steengoedplaten van LindDNA uit de Curve-steengoedserie worden gekenmerkt door organische vormen en stevig steengoed in donkere, gedempte kleuren. De borden zijn geschikt voor dagelijks gebruik en voor een speciaal diner met vrienden en familie.

Verschillende formaten voor verschillende gerechten

De borden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn geschikt voor elk soort voedsel. Terwijl de diepe schotel perfect is voor soepen, is de vlakke plaat ideaal voor ontbijt, lunch en diner, en de schaal is bij uitstek geschikt om verschillende soorten gerechten te serveren. De platen zijn gemaakt van duurzaam aardewerk en zijn gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser.

Top 3 bestsellers van LIND DNA Curve black

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van LIND DNA Curve black op een rij:

  • Duurzame materialen die tegen goede stoten kunnen. 
  • Ovenbestendigd tot wel 270 ° C!
  • Krassen verdwijnen in de vaatwasser.
  • Ideaal voor elke gelegenheid.
  • Multifunctioneel. 
  • Symmetrie op je eettafel.
  • Combinatiemogelijkheden met de hele serie. 

LIND DNA Curve black zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen LIND DNA Curve black zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van LIND DNA dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel LIND DNA dealer. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.