Wijn & Bar

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Home Bar-accessoires en Coctail accessoires

Creëer jouw favoriete cocktails thuis met accessoires en hulpmiddelen voor thuisgerechten. Gebruik schillers, shakers, muddlers en jiggers om mixdrankjes te maken, waaronder martini's, margarita's, ouderwetse cocktails en mojito's. Geniet van oude donkere likeuren, zoals whisky en scotch, met groot ijs uit ijsblokjesbakken. 


Cocktail stamper: een stamperachtig hulpmiddel dat wordt gebruikt om verse cocktailingrediënten zoals kruiden en citrus te pureren. Als de ingrediënten worden verbrijzeld, komt er een extra smaak vrij die aan dranken en reepjes kan worden toegevoegd.

Barmaat cup 2: een klein meetinstrument dat wordt gebruikt voor het portioneren en gieten van drank voor gemengde dranken. Een opname wordt meestal beschouwd als 1,5 ounce, maar sommige jiggers bieden meetvariaties.

Cocktail shakers: een apparaat waarin cocktailingrediënten en ijsblokjes terechtkomen. Bedek de bovenkant, schud gedurende enkele seconden en giet door een zeef voor een direct gekoelde drank.

Cocktail zeefjes: kleine, handzeefjes ontworpen om in de mond van een cocktailshaker te passen. Perforaties filteren de gekoelde gemengde drank in een glas terwijl het ijs in de shaker wordt gehouden.

Wiskey ijsblokjes: bevroren speksteenbollen die zijn ingevroren en vervolgens in een drankje zijn gedruppeld om het te laten afkoelen zonder het water naar beneden te duwen, zoals ijsblokjes doen.

Barlepels: dunne glazen staafjes die worden gebruikt om gemengde dranken te roeren of koolzuurhoudende dranken uit te smeren.

Ijsemmers: geïsoleerde kuipjes om te vullen met ijs voor het flissen van flessen of voor gebruik in individuele drankglazen.

Ijsbakken: een feest houden wijnen, bieren en frisdrank in een ijskoud ijsbad.