Heibi haardbestek

Ontdek de wereld van Heibi's onverwoestbare openhaardbestek.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Uniek haardbestek van Heibi

Heibi heeft een uitgebreide collectie bestek voor gebruik van de openhaard. Het design is van klassiek tot modern. Eén ding hebben ze gemeen; ze zijn van Duitse makelij, dus perfect afgewerkt en welhaast onverwoestbaar!

Handige haardbestek sets

Naast de verkrijgbare losse bestekdelen zoals een haardtang, haardschep, haardhaak en haardveger (met echt paardenhaar), biedt Heibi een aantal stijlvolle haardbesteksets aan. Dit zijn complete sets, dus met de losse bestekdelen, inclusief een houder / statief waar de bestekdelen aan opgehangen kunnen worden. Zo onstaat een mooi decoratief geheel en is het bestek altijd netjes opgeborgen.

Zwart haardbestek

De trend van nu is zwart, maar eigenlijk is zwart van alle tijden. Heibi heeft voor de ontwikkeling van het bestek standaard gekozen voor de kleur zwart. Alle bestekdelen en statieven worden gemaakt van roestvrijstaal. Door het te voorzien van een poedercoating ontstaat een strakke laag, meestal in de kleur (mat) zwart

Ons assortiment bestaat uit nog veel meer stijlvolle haardbesteksets van andere merken en andere prijsklasses. Heeft u help nodig bij het vinden van het juiste product? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen!