Heibi buitenverlichting

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Heibi buitenverlichting - het perfecte licht voor jouw huis

Een goed verlicht entreegebied zegt meteen: welkom! Of het nu gaat om wandlampen, plafondlampen, voetverlichting of wegverlichting. jouw huis en tuin uitrusten met buitenverlichting verhoogt de kwaliteit van de thuiservaring en verhoogt ook de veiligheid. Er zijn buitenlichten met bewegingsmelders die alleen oplichten als dat nodig is. Heibi informeert je graag over de verschillende verlichtingsmogelijkheden voor jouw privésfeer.

In ons verlichtingsassortiment vind je een ruime keuze aan buitenverlichting voor thuis en in de tuin. Opritten, ingangen, terrassen en tuinen bieden goede mogelijkheden om een huis uitnodigend en huiselijk te maken met zorgvuldig gecoördineerde verlichting. Lijn je paden, ingangen en terrassen met een tuinlamp of pad licht. Onze hoogwaardige en gemakkelijk te onderhouden padverlichting is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat de tuinverlichting goed in de omgeving past. Fleur tuinpaden en de oprit naar jouw woning op. Of het nu gaat om een enkel licht of een reeks, bijvoorbeeld langs routes, onze bolderarmaturen worden gekenmerkt door een helder ontwerp en een perfecte verlichting. Bij Heibi Living vind je vrijstaande tuinverlichting en padverlichting met LED's of lampen met een E 27-schroefbasis. Als je niet ver naar de voordeur hoeft te lopen, word je geadviseerd om met een buitenmuurlicht te gaan. Onze buitenmuurlamp verlicht muren, façades of entreegebieden en herontwerpt muuroppervlakken. In Heibi's assortiment van buitenmuurlampen vind je decoratieve LED-wandlampen die een aantrekkelijke schijnwerper op en neer schijnen op de gevel van het huis. Het bereik van buitenmuurverlichting varieert van E27-buitenmuurverlichting tot buiten-LED-verlichting tot buitenverlichting met bewegingsdetectoren. Een voetstuklicht kan dienen als een wandlamp of een bolderarmatuur, omdat het op een voetstuk, een muur of een hek kan worden gemonteerd.

Heibi buitenverlichting voor huis en tuin

Buitenverlichting wordt blootgesteld aan extreme omstandigheden. Meer dan andere soorten verlichting, moet buitenverlichting niet alleen bestand zijn tegen weersomstandigheden, maar ook tegen vuil en extreme temperatuurschommelingen. De meest voorkomende buitenverlichting zijn wand- en straatverlichting. Onze wandlampen voor buiten hebben een indrukwekkend divers toepassingsgebied: ze kunnen aan de muur of aan het plafond worden bevestigd als een plafondlamp, alleen of in een rij. De buitenmuurverlichting biedt optische begeleiding en perfecte verlichting. Buitenmuurverlichting met bewegingssensoren is uitermate handig. Als de wandlamp is uitgerust met een sensor, detecteert het sensorlicht bewegingen in de directe omgeving en zorgt het ervoor dat de verlichting automatisch wordt ingeschakeld. Een buitenlamp met bewegingssensor verbetert niet alleen jouw persoonlijke veiligheid, het is ook praktisch wanneer je bijvoorbeeld een heleboel boodschappentassen bij zich hebt. Verlichting in grijs, antraciet of grafietgrijs is zowel modern als trendy. Overeenkomende padlichten kunnen, indien ideaal geïmplementeerd, een aangename sfeer en een harmonieus totaalbeeld creëren door een uniform kleurenschema. Tuinverlichting langs paden of op de oprit zorgt voor een uitnodigende buitenverlichting. Onze padlampen kunnen worden bevestigd met behulp van deuvels en alle modellen hebben een schroefbasis voor montage op een fundament of een stevig oppervlak. Sommige bolderarmaturen kunnen op de gewenste locatie in de tuin op een aardachtig oppervlak of in het gazon met een spijker worden geplaatst. Welke verlichting je ook kiest, de aangegeven energie-efficiëntieklasse is belangrijk. Energie-efficiëntie vanaf categorie A staat voor hoge prestaties met een laag energieverbruik.

Robuust en langdurig dankzij hoogwaardige afwerking

Heibi-buitenverlichting is beslist geen wegwerpartikel. Een buitenlamp moet robuust en stabiel zijn. Daarom gebruikt Heibi duurzame materialen zoals roestvrij staal, aluminium en staal. Elk van onze buitenverlichting, of het nu buitenmuurlamp, voetstuklamp of lichtpad is, is handgemaakt in Duitsland. De oppervlakken worden behandeld met onze hoogwaardige poedercoating om de stijlvolle buitenlamp UV-bestendig, weerbestendig en roestvrij te maken. Daarom bieden we ook een garantie van 10 jaar tegen roesten. De ingebouwde LED-lampen zijn zeer efficiënt en worden gekenmerkt door een lange houdbaarheid. LED's verbruiken 80 tot 90 procent minder energie dan vergelijkbare gloeilampen. Hoewel LED's over het algemeen een zeer efficiënte lichtbron zijn, verschillen ze qua energieverbruik. De energie-efficiëntieclassificatie biedt informatie over de relatie tussen verbruik en lichtopbrengst. Andere voordelen van LED-verlichting zijn levensduur, geen onderhoud, IR / UV-vrij, laag energieverbruik en weerstand tegen trillingen. De LED's zijn permanent geïnstalleerd of kunnen gemakkelijk worden vervangen met behulp van Heibi's easy change-technologie zonder dat speciale gereedschappen of expertise nodig zijn. Al onze lampen worden voorgemonteerd geleverd. Elk product wordt geleverd met een installatiehandleiding.

Koop Heibi buitenlampen direct online bij 5cc

In de 5cc shop vind je een breed assortiment lampen van roestvrij staal of aluminium, grijze buitenverlichting, witte verlichting, wandverlichting met dubbelzijdige lichtuitstraling, design-buitenlampen met indirect licht of sensorlampen met bewegingsdetectoren. Als het gaat om LED-verlichting met permanent geïnstalleerde LED's, wordt ons vaak gevraagd of de lichtbron kan worden vervangen in het geval van een defect. Als een LED uitvalt, is het meestal niet de LED die defect is, maar de driver of de voeding. In de meeste gevallen kunnen deze worden vervangen en zal de hele lamp weer werken. Heibi-lampen hoeven niet te worden weggegooid! Als dit gebeurt, vraag het dan aan onze klantenservice. Wij staan tot jouw dienst met nuttig advies. Al meer dan 80 jaar produceert Heibi roestvrijstalen en aluminiumproducten op locatie in Duitsland. Heibi's buitenlampen zijn "Made in Germany".

Heibi