Heibi brievenbussen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De hedendaagse Heibi brievenbus - een betrouwbare metgezel voor jouw dagelijks leven

Klassieke brievenbussen en krantenbussen zijn altijd in de mode en geven elke entree een persoonlijk tintje. De brievenbus is het belangrijkste boegbeeld van elk gebouw. Als brievenbus aan de muur naast de voordeur of als vrijstaande brievenbus in het entreegebied - onze brievenbussen dienen om jouw post veilig op te bergen en weerbestendigheid, esthetiek en comfort te verenigen.

In onze diverse collectie vind je smaakvolle brievenbussen voor thuis of voor jouw bedrijf. Of je nu op zoek bent naar brievenbussen van roestvrij staal, aluminium brievenbussen of brievenbussen van metaal met een hoogwaardige poedercoating - je vindt hier zeker wat je zoekt. Voorzie jouw modern gebouw, idyllisch landhuis of jouw kantoorgebouw van een hoogwaardige brievenbus. Wanneer je jouw brievenbus kiest, moet je een geschikte locatie kiezen en jouw behoeften begrijpen. Het is belangrijk dat jouw aan de muur bevestigde brievenbus of jouw vrijstaande brievenbus altijd gemakkelijk toegankelijk en duidelijk zichtbaar is voor zowel jij als de postbode. Een brievenbus met wandmontage is een goede keuze voor mensen die niet ver naar de voordeur hoeven te lopen. Als de oprijlaan naar jouw woning lang is, is een vrijstaande brievenbus of een brievenbus die zo dicht mogelijk bij de weg ligt die door de bezorgservice wordt gebruikt heel logisch. Vrijstaande brievenbussen kunnen eenvoudig op de grond worden gemonteerd. Ze kunnen worden ingebed in beton of worden verankerd aan vaste grond op de door jou gewenste locatie. Brievenbussen met wandmontage kunnen eenvoudig worden opgezet als een vrijstaande versie met behulp van een brievenbusstandaard. Als je de krant regelmatig leest, is er een brievenbus met een krantencompartiment of een krantenkiosk. Als je regelmatig veel post ontvangt, zoals brieven, catalogi, tijdschriften en kranten, raden we onze grote en diefstalbestendige Gran Securo brievenbus aan.

De juiste Heibi brievenbus kiezen

Hoe vind je de ideale brievenbus? Heibi Living biedt je een reeks verschillende modellen. Als je weet of jd een vrijstaande brievenbus of een brievenbus met wandmontage nodig heeft, kun je jouw aandacht richten op het ontwerp en de functies. Designer brievenbussen zijn erg trendy en een geweldige manier om jouw stijl en smaak uit te drukken. Het assortiment reikt van moderne brievenbussen tot klassieke brievenbussen tot eigentijdse brievenbussen van het landhuis. De brievenbus van roestvrij staal van Malypso-Fix is bijvoorbeeld voorzien van LED-verlichting en een belknop en biedt ook de mogelijkheid om een intercominstallatie te installeren. Brievenbussen van roestvrij staal behoren nog steeds tot de meest populaire modellen. Roestvrij staal is elegant en eenvoudig, maar toch extreem robuust en waterdicht. Een brievenbus van roestvrij staal is aantrekkelijk vanwege het materiaal. Een brievenbus gemaakt van roestvrij staal in combinatie met glas is altijd een elegante combinatie en een mooie blikvanger. Wat dacht je van een brievenbus die past bij de voordeur, contrasterend of in dezelfde kleur als de ramen? Dat is ook geen probleem. Letterboxen in grijs, antraciet, grafietgrijs en wit zijn zowel modern als trendy. Als je je afvraagt of we je brievenbus in je favoriete kleur kunnen poeder, is het antwoord ja. Stuur ons gewoon een e-mail met de RAL- of DB-kleurinformatie en we maken je graag een persoonlijk aanbod. De prijs van jouw nieuwe brievenbus hangt natuurlijk af van het vakmanschap en het gebruikte materiaal, naast het ontwerp en de gewenste kleur. Een andere belangrijke factor bij het kopen van een brievenbus is dat deze voldoet aan de DIN EN 13724-norm. Dit garandeert een probleemloze bezorging van post zonder gevouwen letters, voldoende opslagruimte voor grote volumes binnenkomende post, geen gedoe met natte post en uitstekende kwaliteit dankzij gespecificeerde en geteste materialen.

Zorg en vakmanschap van Heibi brievenbussen

Heibi brievenbussen zijn zeer geavanceerd in termen van hun functie, ontwerp en duurzaamheid. Roestvast staal, aluminium of plaatstaal - het materiaal bepaalt niet alleen het uiterlijk van de brievenbus, maar ook hoe je ervoor moet zorgen. Een brievenbus van roestvrij staal is onverwoestbaar. Mits goed onderhouden, zal jouw brievenbus gemaakt van roestvrij staal tientallen jaren vrijwel onveranderd blijven. Het materiaal is roestvrij en gemakkelijk te reinigen. Stof en vuil worden eenvoudig weggeveegd met een vochtige doek. We raden aan om van tijd tot tijd te reinigen met een gewone glasreiniger of roestvrijstalen reiniger. Onze aluminium brievenbussen en onze metalen brievenbussen van plaatstaal hebben een hoogwaardig, gepoedercoat oppervlak. De poedercoating op onze brievenbussen en onze brievenbusunits wordt gekenmerkt door zijn hoge weerstand tegen daglicht en weer. Zelfs als het wordt blootgesteld aan grote temperatuurschommelingen, blijft de poedercoating van de brievenbussen onaangetast en heeft het uitstekende mechanische eigenschappen, zoals een uitstekende schokbestendigheid. De gebruikte poederlakken zijn vrij van oplosmiddelen en zware metalen en dus milieuvriendelijk en duurzaam. De beste manier om poedervormige oppervlakken schoon te maken, is om ze regelmatig af te vegen met warm water en een niet-schurende PH-neutrale reiniger. Al onze brievenbussen worden voorgemonteerd geleverd. je hoeft jouw brievenbus alleen op de locatie van jouw keuze te monteren.

Koop je Heibi brievenbus en laat hem meteen bezorgen

In onze online winkel vind je een assortiment brievenbussen van roestvrij staal, aluminium en staal. Kies tussen een brievenbus met een krantencompartiment of een zonder. Neem de tijd om meer te weten te komen over het materiaal of ontwerp van uw brievenbus en meer over de bijpassende brievenbusstandaard. Neem contact met ons op als je de gewenste letterbox-kleur niet ziet in ons standaardassortiment. Wij van 5cc zijn probleemoplossers. Al meer dan 80 jaar produceerd Heibi producten voor jouw huis en tuin in Schopfloch, Duitsland. Heibi's brievenbussen zijn "Made in Germany", helemaal van ontwerp tot productie. 

Heibi brievenbus