Heibi accessoires

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Je thuis voelen met Heibi

Met de juiste decoratie kan je in een handomdraai een prachtig huis creëren. Tuinbeeldjes, lantaarns en stormlampen, plantenbakken en rozenbogen transformeren jouw tuin, jouw terras of jouw balkon stijlvol in een feelgood-omgeving. Bij Heibi Living vind je niet alleen smaakvolle tuindecoraties en tuinhaarden, maar ook de benodigde apparatuur voor jouw ingang, zoals huisnummers en belstoten, buitenverlichting en brievenbussen of vuilnisbakken.

We houden van mooie dingen die lang meegaan. Dat is waarom je exclusieve items voor huis en tuin zult vinden. Hoge kwaliteitsnormen en constante innovatie zijn wat we van onze producten verwachten, omdat je niet elke dag accessoires voor huis en tuin koopt. Trolleys of tuindouches, roestvrijstalen barbecues of grillkeukens, brandijzers of houten trolleys zijn immers bedoeld om ons nog vele jaren van dienst te zijn en moeten daarom een betrouwbare kwaliteit hebben. Ons uitgebreide assortiment huis- en tuinproducten maakt jouw tuindromen waar en creëert een charmante entree.

Heibi tuin irrigatie

De tuin is een plek om te ontspannen en tot rust te komen. Het is waar je ontsnapt aan de stress van het dagelijks leven en geniet van de manier van leven op het platteland. Met comfortabele irrigatie zal je tuin snel veranderen in een feel-good oasis. Kolommen met waterkraan kunnen eenvoudig worden geplaatst waar een geschikte wateraansluiting beschikbaar is. In ons assortiment vind je verschillende waterpunten om jouw tuin te irrigeren, zoals waterdispensers, wandslanghouders of onze mobiele slangwagens gemaakt van roestvrij staal. De mobiele tuindouche biedt pure verfrissing op warme zomerdagen en kan eenvoudig op gras of op het terras worden geplaatst.

Smaakvol ingericht met roestvrije figuurtjes en lantaarns

Decoratieve elementen geven, wanneer ze correct zijn geplaatst, jouw huis een zeer unieke stijl. Met geselecteerde tuinbeeldjes, tuinlantaarns of plantenbakken, kan jouw huis of jouw buitenruimte verbeteren en een charmante blikvanger creëren. Bij Heibi Living vind je decoratieve artikelen gemaakt van roestvrij staal, die extreem duurzaam zijn. Onze stick-in bloemen, tuinbeeldjes en decoratieve trays met motieven voor Pasen en Kerstmis zijn weersbestendig en geschikt voor gebruik zowel binnen als buiten.

Buiten koken - buiten is het nieuwe thuis

In de zomer worden we automatisch naar buiten getrokken met de eerste stralen van de zon. Het huis breidt zich uit, het balkon, terras of tuin transformeren in een buitenkeuken. Met onze roestvrijstalen barbecues  kan je jezelf en jouw gasten verwennen met culinaire hoogstandjes in de frisse lucht. De modules van onze roestvrijstalen buitenkeuken zijn perfect op elkaar afgestemd: altijd modern, altijd eenvoudig elegant. Nadat de barbecue voorbij is, gebruik je gewoon jouw tuinhaard als vuurplaats en geniet je van een warme open haard in een ontspannen sfeer.  

Roestvrije huisnummers & belstoten

Bij Heibi vind je alles voor je entree. Om  buitenlamp of jouw brievenbus te evenaren, bieden wij ook huisnummers en belstoten aan. Het huisnummer is het kenmerk van elk gebouw en moet daarom zo worden geplaatst dat het duidelijk zichtbaar is vanaf de straat. We hebben ook de bijpassende deurbel voor jouw huisnummer. Onze huisnummers en beldrukkers zijn gemaakt van roestvrij staal en kunnen desgewenst worden uitgerust met een LED belknop. 

Vuilnisbakboxen voor een opgeruimde entree

De vuilnisbak is het visitekaartje van je ingang. Vuilnisbakken zijn de optimale oplossing voor het opbergen van je vuilnisbak of andere spullen in huis en tuin. Ze bieden veel voordelen en zien er ook erg aantrekkelijk uit. Een groot voordeel is bijvoorbeeld het verminderen van geurtjes, omdat de bakken worden beschermd tegen direct zonlicht. Onze vuilnisbak-huizen zijn roestbestendig en duurzaam. Het is bijzonder handig dat de afvalbak van metaal met slechts één hand kan worden geopend!

Hoogwaardige materialen en vakmanschap

We bieden een uitgebreid assortiment in tijdloze ontwerpen. De gebruikte materialen zijn zowel stabiel als robuust. Roestvrij staal is het perfecte materiaal voor exclusieve buitenruimtes. Heibi's outdoorproducten worden allemaal in Duitsland geproduceerd en met de hand gemaakt. Naast ontwerp en functionaliteit is weersbestendigheid een belangrijk aankoopcriterium, omdat metalen tuinproducten op lange termijn bestand moeten zijn tegen UV-straling, temperatuurschommelingen en extreme weersomstandigheden. Daarom biedt Heibi ook een garantie van 10 jaar tegen roesten. Met de juiste zorg geniet je nog lang van jouw huis- en tuinproducten.

Heibi