Georg Jensen Thermoskannen

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Georg Jensen thermoskannen

Thermoskan Bernadotte

Combineer het allerbeste van het klassieke Scandinavische design met een moderne functionaliteit en elegantie. De stijlvolle thermokan Bernadotte voegt een verfijnde lucht toe aan uw tafelblad. Gebaseerd op een ontwerp van melkkannen uit 1938, hebben de kenmerkende golvende en ergonomische handgreep van de kruik de tand des tijds doorstaan om dit een echt iconisch stuk te maken.
De Zweedse koninklijke prins Sigvard Bernadotte heeft in het begin van de 20e eeuw veel werken voor Georg Jensen ontworpen. Zijn begrip van zowel functionaliteit als verfijnde esthetiek maken zijn werk tijdloos en nog steeds erg modern van uiterlijk.
Vakkundig gemaakt van verchroomd roestvrij staal en met een niet-breekbare roestvrijstalen binnenzijde, heeft de kan een inhoud van 0,8 liter. Wanneer het deksel goed is vastgeschroefd, zal de kan tot 6 uur warm of koud blijven, terwijl de speciale coating aan de binnenzijde verhindert dat verschillende smaken vervuild raken.

Beak thermoskannen

Met een vorm die is geïnspireerd op de statige figuur van een keizerspinguïn, heeft de Beak Thermo-kan een slank en elegant silhouet, een functionele aard en een vleugje humor, waardoor het de perfecte manier is om op elke tafel op te vallen. De bijna aërodynamische uitstraling gaat niet alleen over esthetiek - de thermoskan is zo ontworpen dat hij gemakkelijk kan gieten zonder te morsen of te knoeien en de drukknop aan de bovenkant regelt de vloeistofstroom.
De ontwerper van de Beak Thermo, Maria Berntsen, heeft met veel verschillende projecten gewerkt bij Georg Jensen, en heeft een breed portofolio, van kannen en bestek tot spiegels en kerstkandelaars. Haar werk bewijst dat zelfs serieuze producten een glimlach op je gezicht kunnen toveren.
De thermoskan is gemaakt van roestvrij staal met een gepolijst oppervlak en heeft een ABS-kunststof stop.

Designer Georg Jensen Thermoskannen