Georg Jensen Season

Ontdek de wereld van Georg Jensen's beroemde productserie Season.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Georg Jensen Season

Met zijn vloeiende en elegante vorm is Season van Georg Jensen zo strak en stijlvol dat het alleen kan staan. Maar vanwege deze eenvoudige vorm, laat het de verbeelding de vrije loop. De kandelaars kunnen in de herfst of de lente met gekleurde linten worden versierd. Of u kunt tijdens de kerstperiode er groen omheen binden. Season nodigt u uit om creatief te zijn!

Season is ontworpen door Maria Berntsen die studeerde aan de kunstacademie in Kopenhagen en L'Ecole d'Architecture in Bordeaux. Na haar studie opende ze haar eigen studio in 1992. Maria Berntsen begon haar samenwerking met Georg Jensen in 2000. Het is belangrijk voor Maria Berntsen dat haar ontwerpen een blijvende waarde hebben. Over haar werk zegt Maria Berntsen: "Een goed ontwerp moet eenvoudig en functioneel zijn. Het moet harmonieus zijn en goed ontworpen. "

Top 3 bestsellers van Georg Jensen Season:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan is de Season kandelaar een goed idee. De best verkochte modellen zijn:

  Alle voordelen van Georg Jensen Season op een rij:

  • Tijdloos design 
  • Duurzaam roestvrijstaal
  • Ideaal voor sfeervolle avonden en feestdagen
  • Bruikbaar als adventkandelaar
  • Te combineren met verschillende artikelen uit de Season collectie

  Georg Jensen Season zakelijk bestellen?

  Wilt u grotere aantallen Georg Jensen producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

  Zoekt u product van Georg Jensen dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Georg Jensen dealer sinds 2010. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

  Maria Berntsen