Georg Jensen Henning Koppel

Ontdek de wereld van Georg Jensen's topdesigner Henning Koppel.
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Georg Jensen Henning koppel

Het opvallende en iconische werk van Henning Koppel voor Georg Jensen ziet er vandaag de dag nog net zo modern uit als ooit. Van wandklokken en vazen tot kandelaars en kommen, de collectie van Koppel belichaamt tijdloos Scandinavisch design.

De ontwerpen van Henning Koppel betekenden nieuw terrein voor Georg Jensen met uitgestrekte en mooie vormen. Zijn ontwerpen zijn opgebouwd in strakke lijnen en ademen warmte uit, een waar staaltje van expertise. De ontwerpen van Koppel temperen de strikte regels van het functionalisme met organische, levensechte vormen. Zijn missie was om producten voor dagelijks leven zowel mooi als praktisch te maken. Koppel werd gezien als een modernistische pionier die anonieme, alledaagse objecten tot kunstwerken verhief die vandaag de dag nog steeds actueel zijn.

Henning Koppel begon in 1946 voor Georg Jensen te werken en begon al snel met het brengen van zijn vrijdenkende functionalisme waarbij nut en schoonheid naadloos op het merk reageren. Zijn kijk op het modernisme was tegelijk helder en minimalistisch, maar zijn werken vertoonden vaak ook zachte, organische rondingen die zijn ontwerpen onderscheidden van zijn collega's. Koppel ontwierp een breed scala aan alledaagse stukken voor het huis samen met horloges, klokken, sieraden en sculpturale stukken die iconische meesterwerken van de moderne tijd werden.

Top 3 bestsellers van Georg Jensen Henning koppel:

Zoekt u een stijlvol cadeau, dan zijn deze 3 top producten onversmadelijk!

Alle voordelen van Georg Jensen Alfredo op een rij:

  • tijdloos design 
  • moderne uitstraling 
  • overlappende productlijn 
  • gevarieerde prijsklasse 
  • duurzame materialen 

Georg Jensen Henning koppel zakelijk bestellen?

Wilt u grotere aantallen Georg Jensen producten zakelijk bestellen? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. Of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mail ons of bel ons op: 0416-532417.

Zoekt u product van Georg Jensen dat u onverhoopt niet kunt vinden op onze website? Laat het ons gerust weten. 5cc.nl is officieel Georg Jensen dealer sinds 2010. Het kan echter voor komen dat we een product (nog) niet hebben opgenomen. Wij kunnen elk product uit de lopende collectie voor u leveren dus aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice; bij voorkeur ontvangen we een e-mail, zodat wij u daarop kunnen antwoorden.

Henning Koppel portrait